Football Talk

Σάλιακας: Άνοιξε... λογαριασμό εντός έδρας με τη Ζανκτ Πάουλι στο σημαδιακό 13'! (video)

Σάλιακας: Άνοιξε... λογαριασμό εντός έδρας με τη Ζανκτ Πάουλι στο σημαδιακό 13'! (video)
Τι σχέση μπορεί να έχει ο Μανώλης Σάλιακας με το 13ο λεπτό; Από το πλασέ του Έλληνα μπακ η Ζανκτ Πάουλι ισοφάρισε την Γκρόιτερ Φιρτ (ολοκληρώθηκε η ανατροπή στο δεύτερο μέρος με 2-1) και ο ίδιος σκόραρε για πρώτη φορά εντός έδρας στη Γερμανία, με τα 2 από τα 4 τελευταία του γκολ να τοποθετούνται στο ίδιο λεπτό, το 13'.
Επιστροφή στα γκολ για τον εντυπωσιακό τη φετινή σεζόν Μανώλη Σάλιακα, από τo πλασέ του οποίου ξεκίνησε η αντεπίθεση της Ζανκτ Πάουλι κόντρα στη Γκρόιτερ Φιρτ (έπαιζε από νωρίς με 10), η οποία ολοκληρώθηκε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

Μετά από 5 μήνες λοιπόν και την απίστευτη οβίδα του κόντρα στην Μπραουνσβάιγκ, ο πρώην πάικτης του ΠΑΣ βρήκε και πάλι δίχτυα στη Γερμανία, μετρώντας πλέον δύο γκολ και 4 ασίστ σε 24 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ζανκτ Πάουλι.

Στο 13' λοιπόν της αναμέτρησης με την Γκρόιτερ Φιρτ, η ιστορική ομάδα από το Αμβούργο κυκλοφόρησε ιδανικά τη μπάλα, βγάζοντας τον Έλληνα μπακ ανενόχλητο με... φάτσα την εστία. Εκείνος με δεξί πλασέ έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 και κάνοντας την αρχή για την αντεπίθεση των γηπεδούχων (τελικό σκορ 2-1).
Στοιχείο το οποίο εμφανίζει ωστόσο ενδιαφέρον είναι το λεπτό που ο Σάλιακας σκόραρε καθώς για 2η φορά στα τελευταία του 4 γκολ, το έχει κάνει στο ίδιο λεπτό. Προηγούμενο γούρικο 13΄ ήταν με τη φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου» απέναντι στον Ατρόμητο το Φλεβάρη του 2021 για το Κύπελο Ελλάδας σε εκείνο το απίστευτο ξεκίνημα των Ηπειρωτών (είχαν κάνει το 0-3 μέχρι το 13΄).


Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0