Football Talk

Διαιτητής στη Λάρισα ζήτησε να κατέβει πανό για τα Τέμπη - «Δολοφόνοι εκ προμελέτης πολιτικοί...» (photos)

Διαιτητής στη Λάρισα ζήτησε να κατέβει πανό για τα Τέμπη - «Δολοφόνοι εκ προμελέτης πολιτικοί...» (photos)
Επανέναρξη της Super League 2 και στη Λάρισα δεν μπορούν να ξεχάσουν τα όσα τραγικά διαδραματίστηκαν στα Τέμπη. Στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Καρδίτσας, οι φίλοι των «βυσσινί» ανέβασαν πανό με μήνυμα προς την πολιτική σκηνή της χώρας, το οποίο ζήτησε ο διαιτητής να κατέβει. Αυτό δεν συνέβη και ο αγώνας ξεκίνησε με 10 λεπτά καθυστέρηση.
Σχετικά Άρθρα
Έπειτα από 40 μέρες αποχής, η αγωνιστική δράση στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση επέστρεψε όμως στο μεσοδιάστημα η Ελλάδα θρήνησε και θρηνεί τα παιδιά της.
5829371.jpg

57 ψυχές χάθηκαν στην ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών και το γεγονός αυτό δεν μπορεί να περάσει στα... ψιλά σε καμία των περιπτώσεων. Πορείες και διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης λαμβάνουν χώρα σε κάθε μήκος και πλάτος της ενδοχώρας με τον κόσμο στα γήπεδα να μην σιωπά.
5829374.jpg

Όπερ και εγένετο στη Λάρισα και στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη γειτονική Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι φίλοι των «βυσσινί» ανέβασαν πανό που γράφει «Δολοφόνοι εκ προμελέτης πολιτικοί, το παν για σας τα κέρδη και όχι η ανθρώπινη ζωή» και το οποίο ζητήθηκε από το διαιτητή της αναμέτρησης να κατέβει. Οι οπαδοί των γηπεδούχων δεν το έκαναν και έτσι το παιχνίδι άρχισε με 10 λεπτά καθυστέρηση.
5829375_1.jpg
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0