Football Talk

Λιλ – Λυών 3-3: Ντέιβις εναντίον Λακαζέτ, η απόλυτη ισορροπία στο επικό ντέρμπι που έληξε στο… 101’! (video)

Λιλ – Λυών 3-3: Ντέιβις εναντίον Λακαζέτ, η απόλυτη ισορροπία στο επικό ντέρμπι που έληξε στο… 101’!  (video)

Μπορεί η Λιλ να βρέθηκε μπροστά στο σκορ μπροστά στο σκορ μέχρι και με 3-1 απέναντι στη Λυών στο 83ο λεπτό, όμως ο Αλεξάντερ Λακαζέτ είχε τον τελευταίο λόγο, σκόραρε δις στο τελευταίο δεκάλεπτο και «σόκαρε» τους γηπεδούχους, με το τελικό 3-3!

Τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι που αποδόθηκε στην αναμέτρηση πριν από την έναρξή της, δικαίωσε πλήρως το παιχνίδι ανάμεσα στη Λιλ και τη Λυών, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται μία «ανάσα» από τη νίκη, αλλά τον Αλεξάντερ Λακαζέτ να έχει διαφορετική άποψη.

Ο Ντέιβιντ έκανε το 1-0 στο 46ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα δικά του γκολ και της ομάδας του ένα τέταρτο μετά την έναρξη της επανάληψης, αλλά από εκεί και πέρα, η Λυών έμοιαζε να έχει σφυγμό.

Μείωσε με τον Μπαρκόλα, πίεσε, αλλά το δεύτερο γκολ του Ντέιβιντ στην βραδιά με πέναλτι και η ολοκλήρωση του χατ-τρικ του, έφεραν τη Λιλ σε θέση ισχύος. Και πάλι όμως, ο Αλεξάντερ Λακαζέτ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Μείωσε με κεφαλιά στο 83’ και ισοφάρισε έξι λεπτά μετά, με τους φιλοξενούμενους να «ξεσπούν» σε πανηγυρισμούς.

Σαν να μην έφτανε όμως μόνο αυτό, η Λιλ κέρδισε πέναλτι από τον Λόβρεν στο 94’, αλλά ο VAR το ακύρωσε. Η διαδικασία κράτησε περίπου τέσσερα λεπτά και εν τέλει η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε στο 3-3 στο 101’!



www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0