Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το Ολντ Τράφορντ έγινε... κάστρο, για 2η φορά στον 21ο αιώνα!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το Ολντ Τράφορντ έγινε... κάστρο, για 2η φορά στον 21ο αιώνα!

Φοβερό σερί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τουλάχιστον δύο γκολ στα τελευταία 15 ματς του Όλντ Τράφορντ, για πρώτη φορά μετά από 22 ολόκληρα χρόνια!

 Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε μια θριαμβευτική νίκη (4-1)  το βράδυ της Πέμπτης  (9/3)  στο Ολντ Τράφορντ κόντρα στην Μπέτις, δείχνοντας πως έχει ανακάμψει πλήρως από την «επτάρα» της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Ο «κόκκινοι διάβολοι» είναι ασταμάτητοι στην έδρα τους. Έχουν βρει την «συνταγή» για το σκοράρισμα σημειώνοντας τουλάχιστον δύο γκολ στα τελευταία 15 ματς στο γήπεδό τους.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια «καθαρίζει» για την ομάδα του Τεν Χαγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πραγματοποιήσει φοβερές εμφανίσεις το Ολντ Τράφορντ. Στα τελευταία 15 ματς ο απολογισμός των γκολ της ομάδας είναι τουλάχιστον δυο! Πρόκειται για ένα σερί που συμβαίνει για μόλις τέταρτη φορά στην μακροχρόνια ιστορία του συλλόγου.

Η τελευταία φορά που οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν πετύχει κάτι αντίστοιχο ήταν τον Μάρτιο με Οκτώβριο του 2000, όταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με τους παίκτες του είχαν κατακτήσει την κορυφή της Premier League για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.   

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0