Football Talk

Κέιν: «Η τετράδα δεν είναι αρκετή για την Τότεναμ»

Κέιν: «Η τετράδα δεν είναι αρκετή για την Τότεναμ»

Σε δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό της Τότεναμ από την Μίλαν στο Champions League, ο αρχηγός της, Χάρι Κέιν εξέφρασε την απογοήτευση του για την φετινή χρονιά των «Λονδρέζων» 

Η Τότεναμ αποκλείστηκε από την Μίλαν στο Champions League και θα τελειώσει άλλη μια χρονιά χωρίς τίτλο. Ο Χάρι Κέιν σε δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός πως πλέον ο μοναδικός στόχος της ομάδας είναι να τερματίσει στις πρώτες τέσσερις θέσεις της Premier League, κάτι που δεν είναι αρκετό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέιν:

«Θα έπρεπε να κερδίζουμε τρόπαια. Αυτός είναι πάντα ο στόχος. Το ότι μας έχει μείνει ως μοναδικός στόχος για φέτος η τετράδα στην Premier League, έχει έρθει ως αποτέλεσμα του ότι δεν παίζουμε όπως θα θέλαμε. Αυτό δεν είναι αρκετό για αυτόν τον σύλλογο. Καταλαβαίνω απόλυτα την απογοήτευση των φιλάθλων μας. Το να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα δεν είναι αρκετό για κανέναν μας. Έχουν το δικαίωμα να εκφράσουν την άποψή τους».

Ειδικά η προηγούμενη εβδομάδα, απλά δεν ήταν αρκετά καλή για εμάς. Πριν το παιχνίδι με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η σεζόν θα μπορούσε να εξελυχθεί πολύ διαφορετικά. Αν νικήσεις εκεί, έχεις το μομέντουμ για τα επόμενα παιχνίδια. Νιώθω ότι αυτή η ήττα μας έχωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά και δεν έχουμε επανέλθει ακόμα».


www.bnsport.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0