Football Talk

Ο Παουλίνιο «πυροβόλησε» Άρσεναλ και Τότεναμ και… ξύπνησε μνήμες Ελ Αραμπί

Ο Παουλίνιο «πυροβόλησε» Άρσεναλ και Τότεναμ και… ξύπνησε μνήμες Ελ Αραμπί

Τι σχέση έχουν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Παουλίνιο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας; Το σίγουρο είναι ότι αμφότεροι θέλουν να λησμονηθούν από τους φίλους της Άρσεναλ και της Τότεναμ!

Η ιστορική νύχτα του Φλεβάρη του 2020 έχει μείνει χαραγμένη στις μνήμες των ερυθρολεύκων λόγω της τεράστιας ανατροπής που σημαδεύτηκε από το γκολ του Ελ Αραμπί στο 119ο λεπτό. Παίκτες και κόσμος έγιναν ένα… κουβάρι και ο Ολυμπιακός είχε προκριθεί στη φάση των «16» του Europa League, όπου αργότερα, έμελλε να αποκλειστεί από τη Γουλβς.

Νωρίτερα στη σεζόν 2019/20, η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League, με απολογισμό 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες! Ο Ελ Αραμπί μάλιστα είχε πετύχει μια γκολάρα στο Λονδίνο στην έδρα της Τότεναμ (2-2) και η σύνδεση με τον Παουλίνιο είναι αναπόφευκτη!

Ο επιθετικός της Σπόρτινγκ Λισαβώνας στον σημερινό (09/03) αγώνα απέναντι στην Άρσεναλ στο 55ο λεπτό έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού (2-1) και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής μετά τον... πιστολέρο του Ολυμπιακού που σκοράρει σε ευρωπαϊκούς αγώνες, απέναντι σε Τότεναμ και Άρσεναλ, στην ίδια σεζόν.

Ο Παουλίνιο στο ματς ομίλων του Champions League, στο «Ζοζέ Αλβαλάδε», στη νίκη της ομάδας του απέναντι στην Τότεναμ με 2-0, σκόραρε, σε ένα ματς κομβικό για τους Πορτογάλους, οι οποίοι δεν αποκλείστηκαν από την Ευρώπη και προκρίθηκαν στο Europa League ως τρίτοι.

Χρήστος Παπαδόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0