Football Talk

Europa Conference League: Άνετη νίκη για την Γουέστ Χαμ, «έλαμψε» ο Αντόνιο στην Κύπρο!

Europa Conference League: Άνετη νίκη για την Γουέστ Χαμ, «έλαμψε» ο Αντόνιο στην Κύπρο!

«Σαρωτική» η Γουέστ Χαμ πήρε προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας (0-2) με «υπογραφή» Αντόνιο. Άντερλεχτ και Βιγιαρεάλ ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο Βέλγιο με τα πάντα να κρίνονται στην ρεβάνς.

 


Άντερλεχτ
και Βιγιαρεάλ αναμετρήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (9/3) στο Λότο Παρκ σε ένα ματς το οποίο δεν ανέδειξε νικητή καθώς το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 1-1.

 Στο 6ο μόλις λεπτό του αγώνα η Άντερλεχτ βρίσκει το γκολ, ωστόσο αυτό ακυρώνεται ως οφσάιντ. Ακολουθεί μια πολύ καλή ευκαιρία για τους Βέλγους με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να λέει όχι και να κρατάει το μηδέν. Η Βιγιαρεάλ στο 28’ έκανε το 0-1 με τον Τριγιέρος να βρίσκει την άμυνα της Άντερλεχτ τελείως αποδιοργανωμένη και να τους «τιμωρεί» με ένα σουτ στην κλειστή γωνιά του Ολλανδού γκολκίπερ. Το ματς ήρθε ισορροπία στο 58’με τον Ντρέιερ να κάνει το τελικό 1-1 για τους Βέλγους.



 Η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχθηκε την Γουέστ Χαμ στο κατάμεστο ΑΕΚ Αρένα, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στα «σφυριά» και ηττήθηκε με 0-2.

 Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, η ΑΕΚ κατάφερε να σταθεί καλά απέναντι στους φιλοξενούμενους δημιουργώντας φάσεις χωρίς όμως να σκοράρει. Στο τρίτο κόρνερ για τους Κύπριους, η ΑΕΚ απείλησε για πρώτη φορά με τον Ενγκλέζου, ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Μέσα σε ένα δεκάλεπτο ο Αντόνιο σκόραρε δυο φορές για τα «σφυριά». Στο 36’, ύστερα από φοβερή κεφαλιά στην αντίπαλη εστία έκανε το 0-1, ενώ στο 45+2, διπλασίασε τέρματα του με ένα πλασέ στα δίχτυα του Πίριτς κάνοντας το 0-2 για την Γουέστ Χαμ. Η ΑΕΚ έψαχνε απεγνωσμένα το γκολ ωστόσο δεν μπόρεσε να ανατρέψει το ματς και θα διεκδικήσει την πρόκριση στη ρεβάνς του Λονδίνου.   



Η Νις ήταν εμφανώς ανώτερη στο Κισινάου και μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα πρόκρισης επικρατώντας με 1-0 κόντρα της γηπεδούχου Σέριφ.

 Στο 45+3 η Νις προηγήθηκε στο σκορ με τον Αμράουι να επιχειρεί ένα μακρινό σουτ το οποίο τελικά κατέληξε στην πάνω δεξιά γωνία του Κόβαλ. Στο 87' η Σερίφ πέτυχε γκολ, ωστόσο ύστερα από έλεγχο ακυρώθηκε ως οφσαίντ. Οι γηπεδούχοι θα έχουν μια ακόμα ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκριση στην ρεβάνς της Νίκαιας


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0