Football Talk

Μίλερ: «Κόντρα στον Μέσι τα πηγαίνουμε πάντα καλά, το πρόβλημά μας ήταν ο Κριστιάνο στη Ρεάλ»

Μίλερ: «Κόντρα στον Μέσι τα πηγαίνουμε πάντα καλά, το πρόβλημά μας ήταν ο Κριστιάνο στη Ρεάλ»
Ο Τόμας Μίλερ απάντησε στο... αιώνιο ερώτημα ποιον προτιμά: Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο. Τουλάχιστον, ως αντίπαλο.
Η Μπάγερν Μονάχου πήρε την πρόκριση επί της Παρί Σεν Ζερμέν και «τσέκαρε» το εισιτήριό της για τα προημιτελικά του Champions League. Ο Λιονέλ Μέσι, για ακόμα μία σεζόν, έμεινε εκτός διεκδίκησης του τροπαίου από τη φάση των «16» και ο Τόμας Μίλερ, στις δηλώσεις του μετά το ματς, κλήθηκε να απαντήσει στο «αιώνιο» ερώτημα: «Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο;»

«Κόντρα στον Μέσι, τα πράγματα πάντα πάνε καλά για εμάς σε ό,τι έχει να κάνει με τα αποτελέσματα. Σε συλλογικό επίπεδο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν το μεγάλο μας πρόβλημα όταν ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης» ανέφερε αρχικά, για να συμπληρώσει: «Τρέφω τον μεγαλύτερο σεβασμό για τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ».

Όσο κι αν μοιάζει ειρωνική η δήλωση, δεν είναι. Με μοναδική εξαίρεση τη σεζόν 2014/15, η Μπάγερν Μονάχου «πλήγωσε» τον Λιονέλ Μέσι, όσες φορές τον βρήκε στο διάβα της. Εν αντιθέσει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο «απέκλεισε» τη σεζόν 2011/12, αλλά στις τρεις περιπτώσεις που ξανασυναντήθηκαν, μέσω της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν κατάφερε να τον νικήσει.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0