Football Talk

Ζόμερ για την επέμβαση Ντε Λιχτ: «Θα του πάω ένα φορτηγό με ελβετική σοκολάτα»

Ζόμερ για την επέμβαση Ντε Λιχτ: «Θα του πάω ένα φορτηγό με ελβετική σοκολάτα»

Μπορεί ο Ντε Λιχτ να μην είναι τερματοφύλακας, αλλά έκανε την επέμβαση του αγώνα στο Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν και ο γκολκίπερ των Βαυαρών, Γιάν Ζόμερ, αποκάλυψε πως θα τον ευχαριστήσει.

Ο Γιάν Ζόμερ κράτησε ανέπαφη την εστία του απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ένα μέρος της επιτυχίας ανήκει στον Ματάις Ντε Λιχτ!

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός στη φάση του 38’ σαν από μηχανής θεός γλίτωσε την Μπάγερν Μονάχου από το γκολ. Ο Ελβετός τερματοφύλακας έκανε ένα ολέθριο λάθος, αλλά χάρις την καίρια επέμβαση του ντε Λιχτ πάνω στην γραμμή το 0-0 διατηρήθηκε.


Όπως δήλωσε ο Ζόμερ μετά τον αγώνα, αν δεν το είχε κάνει αυτό ο συμπαίκτης του, τότε ο αγώνας μπορεί να είχε εξελιχθεί διαφορετικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζόμερ:

Για την επέμβαση του Ντε Λιχτ:

«Είχα την μπάλα και εξέτασα τις επιλογές μου. Είχα έτοιμη πάσα και ξαφνικά δεν είχα! Ο Ματάις έκανε μία απίστευτη κίνηση. Το είπα και νωρίτερα, αύριο θα του πάω ένα φορτηγό με ελβετική σοκολάτα στην πόρτα του. Αν είχε μπει εκεί το γκολ, τότε το ματς θα είχε διαφορετικό φινάλε».

Για την αμυντική λειτουργία της Μπάγερν:

«Ο τρόπος που αμυνθήκαμε απέναντι σε μία τόσο τρομερή επιθετική γραμμή, ήταν εξαιρετικός. Είναι σπουδαίο που μπορούμε και αμυνόμαστε έτσι. Βλέποντας τα παιδιά να παλεύουν με τόσο πάθος από την εστία μου είναι πολύ ευχάριστο».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0