Football Talk

Γκαλτιέ: «Είμαστε απογοητεύμενοι, δεχθήκαμε ένα ηλίθιο γκολ»

Γκαλτιέ: «Είμαστε απογοητεύμενοι, δεχθήκαμε ένα ηλίθιο γκολ»

Την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου εξέφρασε ο Κριστόφ Γκαλτιέ σε δηλώσεις του μετά το ματς.

Σχετικά Άρθρα

Η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε τον αποκλεισμό στη φάση των «16» από την Μπάγερν Μονάχου, καθώς ηττήθηκε και στο δεύτερο ματς της σειράς. Αυτή τη φορά οι Βαυαροί επικράτησαν με 2-0 και ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας, Κριστόφ Γκαλτιέ, ήταν εμφανώς απογοητευμένος με το αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του Κριστόφ Γκαλτιέ στο Canal+:

«Δεν ξέρω πως δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας. Στο πρώτο κομμάτι του αγώνα είμασταν καλοί και ανταγωνιστικοί. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να υλοποιήσουμε τις φάσεις που είχαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεχθήκαμε αυτό το ηλίθιο γκολ. Σε αυτό το επίπεδο, είναι απαραίτητο να έχουμε περισσότερο καθαρό μυαλό και συγκέντρωση.

Δεν ξέρω αν είναι ένα μάθημα που πρέπει να πάρουμε, αλλά είναι μια απογοήτευση, μια μεγάλη απογοήτευση. Είχαμε πολλούς και σημαντικούς απόντες και στα δύο ματς. Χρειάστηκε να αλλάξουμε κεντρικούς αμυντικούς στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που μας αποδυνάμωσε. Δυστυχώς δεν έχουμε δεύτερη ευκαιρία. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για το μέλλον του:

«Όλοι είναι πραγματικά απογοητευμένοι, είχαμε μεγάλες ελπίδες για τη ρεβάνς. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσω για το μέλλον μου. Εξαρτάται από τη διοίκηση, από τον πρόεδρό. Παραμένω συγκεντρωμένος στη συνέχεια της σεζόν, έχουμε κι άλλους στόχους».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0