Football Talk

Τότεναμ – Μίλαν 0-0: «Λευκή» ισοπαλία με νικητές τους… Ιταλούς (video)

Τότεναμ – Μίλαν 0-0: «Λευκή» ισοπαλία με νικητές τους… Ιταλούς (video)

Στο Λονδίνο, Τότεναμ και Μίλαν «διασταύρωσαν τα ξίφη τους» για ένα εισιτήριο πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League. Το σκορ παρέμεινε σε όλη την διάρκεια του αγώνα 0-0 στέλνοντας έτσι τους «ροσονέρι» στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τότεναμ και Μίλαν «κόλλησαν» στο 0-0 με τους Ιταλούς να πανηγυρίζουν μία σπουδαία πρόκριση για την φάση των «8» του Champions League. Ένα σκληρό παιχνίδι στο οποίο τα «σπιρούνια» κρατούσαν την μπάλα στα πόδια τους και πίεζαν για να βρουν το «χρυσό» γκολ χωρίς επιτυχία. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να κρατήσουν το μηδέν, ενώ ήθελαν να απειλήσουν κυρίως με αντεπιθέσεις.  

 Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι ανήκει στην Μίλαν. Στο 18ο λεπτό ο Μεσίας παρέλαβε την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και από ευνοϊκό σημείο επιχείρησε ένα σουτ. Το δεξί του πόδι όμως τον «πρόδωσε» και η μπάλα πέρασε άουτ.  

Η επόμενη αξιόλογη φάση στο παιχνίδι άργησε αρκετά λεπτά. Συγκεκριμένα στο 51’ ο Μεσίας πάσαρε στον Ντίας, εκείνος ευνοούμενος από μερικές κόντρες επιχείρησε να πλασάρει τον Φόστερ, με τον Άγγλο τερματοφύλακα όμως να βγαίνει νικητής. 

Στο 55’ τελείωσε το παιχνίδι για τον Μεσίας. Ο Βραζιλιάνος λόγο ενοχλήσεων βρέθηκε στο έδαφος και ένα λεπτό αργότερα αντικαταστάθηκε, με την αλλαγή του να είναι αναγκαστική.

Η σειρά της Τότεναμ ήρθε στο 64ο λεπτό. Ο Χόιμπιεργκ μπήκε μέσα στην περιοχή και ανάμεσα από 3-4 αμυντικούς εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ. Ο Μενιάν όμως ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 67’ η Μίλαν έφτασε κοντά στο γκολ με τον Ζιρού. Ο Ντίας πάλευε με τους αμυντικούς της Τότεναμ μέσα στην περιοχή, η μπάλα όμως κατέληξε με κάποιον τρόπο στον Γάλλο. Αυτός χωρίς δεύτερη σκέψη επιχείρησε να σκοράρει, με τον Φόστερ όμως να λέει το «όχι».

Μετά από ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Ρομέρο πάνω στον Ερνάντες ο διαιτητής δεν δίστασε να δείξει την κόκκινη κάρτα στον Αργεντινό αμυντικό, αφήνοντας τους «Λονδρέζους» με 10 από το 76ο λεπτό.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού έγιναν όσα δεν είδαμε σε 90 λεπτά. Τρομερή κεφαλιά του Κέιν στο 90+3’ με τον Μενιάν να εκτινάσσεται και να διώχνει την μπάλα. Στην ίδια φάση η Μίλαν «ξεχύθηκε» στην αντεπίθεση με τον Οριγκί να φτάνει έξω από την περιοχή των Άγγλων. Το έξυπνο πλασέ που επιχείρησε όμως χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.


 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τότεναμ (Α. Κόντε): Φόστερ, Ρομέρο, Λενγκλέ, Ντέιβις, Έμερσον, Σκιπ, Χόιμπιεργκ, Πέρισιτς (53' Πόρο), Κουλουσέφσκι (83' Σάντσες), Σον, Κέιν

Μίλαν (Σ. Πιόλι): Μενιάν, Καλουλού, Τιό, Τομόρι, Μεσίας (56' Σαλεμάκερς), Κρούνιτς, Τονάλι, Ερναντέζ, Ντίας (81' Μπενασέρ), Ζιρού (81' Οριγκί), Λεάο (89' Ρέμπιτς)

 Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0