Football Talk

Βλαχοδήμος: «Αγαπάω την Μπενφίκα, υπερήφανος για την ανανέωση του συμβολαίου μου»

Βλαχοδήμος: «Αγαπάω την Μπενφίκα, υπερήφανος για την ανανέωση του συμβολαίου μου»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος λίγο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπενφίκα παραχώρησε δηλώσεις στο κανάλι της ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα παραμείνει κάτοικος Λισαβόνας ως το 2027! Η Μπενφίκα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας τους το βράδυ της Τετάρτης (8/3), μία ημέρα μετά το θριάμβο επί της Κλαμπ Μπριζ με 5-1 και την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Ο Έλληνας γκολκίπερ μίλησε στο κανάλι της ομάδας όπου δήλωσε πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη, όμως φρόντισε να κρατήσει χαμηλά το κεφάλι, καθώς η σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη και θέλει να μείνει αφοσιωμένους στους στόχους του με την Μπενφίκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλαχοδήμου:

Για την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Καταρχάς, είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που ανανεώνω το συμβόλαιό μου με αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο. Νιώθω πολύ καλά, γιατί η οικογένειά μου και εγώ απολαμβάνουμε πραγματικά να είμαστε εδώ. Γι' αυτό είμαι στην ευχάριστη θέση να ανανεώσω και να μείνω στην Μπενφίκα».

Για τη σεζόν με την Μπενφίκα:

«Μέχρι στιγμής κάνουμε καλή δουλειά στο πρωτάθλημα και στο Champions League, νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε περήφανοι για την ομάδα, αλλά η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα και πρέπει να συνεχίσουμε και την Κυριακή υπάρχει ήδη ένα σημαντικό παιχνίδι με τη Μαρίτιμο, όπου θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», συνέχισε.

Για τις εντυπώσεις του από την Πορτογαλία και τι λατρεύει από τη Λισαβόνα:

«Τα πάντα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η οικογένειά μου και εγώ νιώθουμε πολύ καλά στην Πορτογαλία, αγαπάμε την Πορτογαλία, αγαπάμε την Μπενφίκα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0