Football Talk

Λουτσέσκου προς οπαδούς Λαμίας: «Άντε… κοιμηθείτε» (video)

Λουτσέσκου προς οπαδούς Λαμίας: «Άντε… κοιμηθείτε» (video)

Μία εύκολη επικράτηση για τον ΠΑΟΚ στην Φθιώτιδα απέναντι στην Λαμία με 5-1, με τον Λουτσέσκου στο flash interview να απαντάει στις προκλήσεις των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε σαν «σίφουνας» από την Λαμία και με το ευρύ 5-1 αφήνει μηδαμινές ελπίδες στους γηπεδούχους για πρόκριση στον τελικό.

Μετά την λήξη του παιχνιδιού και όταν ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ πήγε να δώσει δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες από μία μερίδα οπαδών. Ο Λουτσέσκου με το στυλ που τον χαρακτηρίσει τους έστειλε χαρακτηρίστηκα  «για ύπνο».

Στη συνέχεια βέβαια παραχώρησε κανονικά δηλώσεις όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μεταχείριση που λαμβάνουν οι άλλες ομάδες από το VAR σε σχέση με τον ΠΑΟΚ:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Υπήρχε μια απόφαση από το VAR, δεν έδωσε πέναλτι. Πρέπει να σταματήσει αυτό. Βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο. Η ομάδα κερδίζει με καλή νοοτροπία. Φανταστείτε αυτή η κατάσταση να γινόταν με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Τα τρία μέτρα οφσάιντ, το πέναλτι. Αυτά είναι σκόπιμα. Βλέπουμε τι γίνεται. Φανταστείτε να γινόταν στις άλλες ομάδες. Εμείς συνεχίζουμε με τα δικά μας όπλα. Είναι καταστάσεις που δημιουργούν σύγχυση και αναστάτωση».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0