Football Talk

Η Γιουβέντους έκανε ξανά δικό της τον Μόιζε Κεν!

Η Γιουβέντους έκανε ξανά δικό της τον Μόιζε Κεν!

Σύμφωνα με έγκυρα ρεπορτάζ η Γιουβέντους πλήρωσε τη ρήτρα αγοράς 28.000.000 ευρώ του Μόιζε Κεν στην Έβερτον και πήρε πίσω τον ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της.

Ο Μόιζε Κεν αποτελεί «προϊόν» των ακαδημιών της Γιουβέντους. Ο νεαρός επιθετικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες της «Μεγάλης Κυρίας» και μάλιστα έκανε το ντεμπούτο του στην ανδρική της ομάδα, το Νοέμβριο του 2017 σε ηλικία μόλις 16 ετών και οκτώ μηνών.

Ακολούθησε δανεισμός στην Ελλάς Βερόνα, πώληση (27.500.000 ευρώ) στην Έβερτον και ξανά δανεισμός από τα «ζαχαρωτά» στην Παρί Σεν Ζερμέν. Το καλοκαίρι του 2021 ο Κεν επέστρεψε στο Νησί αλλά δεν έμεινε πολύ, καθώς η Γιουβέντους πλήρωσε 7.000.000 ευρώ για διετή δανεισμό.

Ο 23 ετών στράικερ έπεισε με τις εμφανίσεις του και έτσι οι άνθρωποι της «Γιούβε» πλήρωσαν ήδη τα 28.000.000 ευρώ, ποσό που είχε οριστεί μεταξύ των δύο συλλόγων ως ρήτρα αγοράς του παίκτη.

Επισρτοφή «στο σπίτι» λοιπόν για τον Ιταλό με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού που φέτος έχει επτά γκολ σε 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0