Football Talk

Η Ρόμα "γλυκοκοιτάζει" τον Τούχελ αν φύγει ο Μουρίνιο!

Η Ρόμα

Σύμφωνα με την αγγλική The Sun, η Ρόμα εξετάζει την περίπτωση του Τόμας Τούχελ, σε περίπτωση που ο Ζοσέ Μουρίνιο αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μπορεί να την οδήγησε πέρυσι στην πρώτη κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου, το UEFA Europa Conference League. Μπορεί φέτος να την έχει στην θέση της ιταλικής Serie A και στη φάση των "16" του Europa League.

Ωστόσο, το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρόμα μόνο βέβαιο δεν είναι. Οι αντιδράσεις του τις τελευταίες εβδομάδες έχουν κάνει τους ανθρώπους του συλλόγου να σκέφτονται σοβαρά αν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Ο Πορτογάλος κόουτς έχει ήδη αποβληθεί τρεις φορές φέτος για κακή συμπεριφορά στους διαιτητές, ενώ υπάρχει και το περιστατικό όπου λέγεται πως ο "Special One" ειρωνεύτηκε αθλητή της Κ14 των Ρωμαίων και παράλληλα ζητούσε από τα παιδιά να κάνουν τους τραυματίες στο ντέρμπι με τη Λάτσιο.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό και με τις σκέψεις του ίδιου του Μουρίνιο για αποχώρηση, φαίνεται πως στρέφουν τους "τζιαλορόσι" στον Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός είναι άνεργος από τον περασμένο Σεπτέμβρη (2022), όταν και απολύθηκε από την Τσέλσι. Οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε επαφή αλλά είναι αρκετά πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0