Football Talk

«Ο Αζάρ θέλει να παραμείνει στη Ρεάλ μέχρι το 2024»

«Ο Αζάρ θέλει να παραμείνει στη Ρεάλ μέχρι το 2024»

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2024, όταν και λήγει το συμβόλαιό του, φαίνεται να γνωστοποίησε ο Εντέν Αζάρ.

Τις τελευταίες ημέρες στη Μαδρίτη υπάρχει έντονη κινητικότητα γύρω από το όνομα του Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος που μετακόμισε από την Τσέλσι στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2019 έναντι 115.000.000 ευρώ σε καμία περίπτωση δεν έχει πιάσει τα επίπεδα του παίκτη που θαυμάσαμε στην Premier League.

Σε αυτά τα -περίπου- τέσσερα χρόνια παρουσίας του στη Ρεάλ, ο Αζάρ μετράει μόλις 73 συμμετοχές, με επτά γκολ και 11 ασίστ. Ωστόσο, εντύπωση ( ; ) προκαλεί το γεγονός πως την τρέχουσα σεζόν, έχει να αγωνιστεί από τις 25 Οκτωβρίου του 2022 (είχε παίξει 14’ απέναντι στη Λειψία).

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι ξεκάθαρο πως δεν υπολογίζει στο Βέλγο και τα σενάρια για το μέλλον του είναι πολλά. Μάλιστα λέγεται πως οι δυο πλευρές, του παίκτη και της ομάδας θα συζητήσουν τις επόμενες ημέρες τι μπορεί να γίνει.

Ωστόσο, σημερινό (8/3) δημοσίευμα κάνει λόγο για επιθυμία του Αζάρ να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη «βασίλισσα». Τι σημαίνει αυτό; Να παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο, μέχρι το 2024.

Σίγουρα οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν πολλά και για τις δυο πλευρές.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0