Football Talk

Μπενφίκα - Κλαμπ Μπριζ 5-1: Ράμος για να... τρίβεις τα μάτια σου και με πεντάρα στους «8»! (video)

Μπενφίκα - Κλαμπ Μπριζ 5-1: Ράμος για να... τρίβεις τα μάτια σου και με πεντάρα στους «8»! (video)

Η Μπενφίκα έκανε πάρτι στην Λισαβόνα με καλεσμένη την Κλαμπ Μπριζ για την φάση των «16» του Champions League. Σε «τρικυμία» οι Βέλγοι, δεν κατάφεραν να απειλήσουν σχεδόν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού με το 5-1 (07/03) να είναι ένα απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα.

Ασταμάτητη η Μπενφίκα πέρασε κυριολεκτικά «πάνω» από την Κλαμπ Μπριζ και με το 5-1 (07/03) πήρε εμφατικά την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League, με συνολικό σκορ 7-1.

Χιλιοστά από το γκολ έφτασε η Μπενφίκα στο 20’. Μετά από όμορφη συνεργασία των Πορτογάλων, ο Μάριο πιάνει το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά βλέπει τον Μέιερ να του «στερεί την χαρά» διώχνοντας την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Τρομερό γκολ για τους γηπεδούχους στο 38’ που σφράγισε και την πρόκριση. Εξαιρετική αντεπίθεση με τον Ράμος όπου κουβάλησε την μπάλα από τα αριστερά και σέντραρε στο Σίλβα μέσα στην καρδιά της περιοχής. Αυτός με μερικές επιδέξιες ενέργειες ξεμαρκαρίστηκε από τους αμυντικούς και τελείωσε την φάση με το εξωτερικό μέρος του παπουτσιού. Στους πανηγυρισμούς ο Σίλβα έπιανε το κεφάλι του σαν να μην πίστευε ούτε ο ίδιος το υπέροχο γκολ της ομάδας του.


Η «σεμνή τελετή» έλαβε τέλος με υπογραφή του Ράμος στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Στο 45+2’ ο Πορτογάλος επιθετικός «χόρεψε» δύο-τρεις αμυντικούς μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου για να αντιδράσει Μινιολέ για το 2-0.


Το ρεσιτάλ του Ράμος δεν σταμάτησε καθώς στο 57ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα του και έκανε το 3-0 με άπιαστο τελείωμα μέσα από την περιοχή. Ο Γκριμάλντο με πάσα ακριβείας από τα αριστερά βρήκε τον 21χρονο Πορτογάλο και εκείνος έβαλε το τρίτο του γκολ στην διοργάνωση.


Ο Ζοάο Μάριο σαφώς και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν την βραδιά. Ο Ζιλμπέρτο ανατράπηκε μέσα από στην περιοχή από τον Σιλά με τον διαιτητή να δείχνει αμέσως την λευκή βούλα. Ο Μάριο δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει από τα 11 βήματα και έκανε με άνεση το 4-0.


Άλλη μία υπέροχη συνεργασία, άλλο ένα υπέροχο γκολ για την Μπενφίκα. Ο Νέρες με άψογο τελείωμα μέσα από τη ν περιοχή έκανε το 5-0 στο 77ο λεπτό.


Το γκολ της τιμής για τους Βέλγους έβαλε με τρομερό σουτ ο Μέιερ στο 87ο λεπτό μειώνοντας σε 5-1.


Μπενφίκα (Ρ. Σμιντ): Βλαχοδήμος, Μπα (63' Ζιλμπέρτο), Σίλβα (88' Βερίσιμο), Οταμέντι (74' Μοράτο), Γκριμάλντο, Φλορεντίνο, Τσικουίνο (63' Νέρες), Μάριο (74' Νέβες), Σίλβα, Άουρσνες, Ράμος

Κλαμπ Μπριζ (Σ. Πάρκερ): Μινιολέ, Σιλά, Μεσέλε, Μάτα (62' Μάτα), Μέιερ, Σόαχ (74' Νούσα), Βανάκεν (74' Ριτς), Νίελσεν, Μπουχάναν, Γιάρεμτσουκ (62' Τζούτκλα), Λανγκ (46' Ονιεντικά)

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0