Football Talk

Σάλος με τον Βέγκχορστ που άγγιξε το This is Anfield: «Ήθελα να ενοχλήσω τον Φαν Ντάικ»

Σάλος με τον Βέγκχορστ που άγγιξε το This is Anfield: «Ήθελα να ενοχλήσω τον Φαν Ντάικ»

Ο Βουτ Βέγκχορστ πριν το μεγάλο ντέρμπι του «Νησιού» άγγιξε την ιστορική επιγραφή «This is Anfield» και τα… άκουσε από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο όμως μέσω Instagram να δηλώνει ότι δεν είναι αυτό που… φαίνεται.

Σάλος έχει δημιουργηθεί με την κίνηση του Βουτ Βέγκχορστ να ακουμπήσει την επιγραφή του «This is Anfield». Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν εξαγριωθεί εναντίον του καθώς αυτό επιτρέπεται να το αγγίζουν μόνο οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ.

Μάλιστα, ο Γιούργκεν Κλοπ, όταν είχε πρωτοέρθει στο Άνφιλντ, είχε επιβάλλει στους ποδοσφαιριστές τους να μην αγγίξουν την επιγραφή μέχρι να κατακτήσουν κάποιον τίτλο με την ομάδα.

Ο Ολλανδός επιθετικός απάντησε μέσω Instagram στους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι δεν είναι αυτό που… φαίνεται και ότι ήθελε να «πικάρει» τον συμπαίκτη του στην Εθνική, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

«Κανονικά δεν αντιδράω στα social media, αλλά τώρα αξίζει τον κόπο, γιατί εσείς, φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είστε πολύ σημαντικοί για εμένα.

Από την Εθνική ομάδα, ξέρω ότι ο Βίρτζιλ (Φαν Ντάικ) ακουμπάει συνεχώς την επιγραφή και πήγα να τον σταματήσω, σε προσπάθεια να τον ενοχλήσω πριν το παιχνίδι.

Από παιδί η ομάδα που υποστηρίζω είναι η Τβέντε και ως περήφανος ποδοσφαιριστής τώρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η αφοσίωσή μου στην ομάδα δε μπορεί ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία.

Η Κυριακή ήταν απαίσια μέρα για όλους μας, δίνουμε όλοι τα πάντα για να φτιάξουμε την κατάσταση τις επόμενες εβδομάδες και να πετύχουμε τους στόχους μας στη σεζόν»

Screenshot_9.png

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0