Football Talk

Νάγκελσμαν: «Η φόρμα της ημέρας θα καθορίσει το αποτέλεσμα»

Νάγκελσμαν: «Η φόρμα της ημέρας θα καθορίσει το αποτέλεσμα»

Η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League (8/3,22:00). Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν μίλησε για την αναμέτρηση της Αλιάνζ Αρίνα, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να βρεθεί η ομάδα του σε καλή μέρα.

Οι Βαυαροί έχουν προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη με 1-0 μέσα στο Παρίσι, ωστόσο τα πάντα παραμένουν ανοιχτά εν όψει της ρεβάνς. Ο Γερμανός τεχνικός, υποστήριξε πως κομβικό ρόλο στην αναμέτρηση θα παίξει η φόρμα που θα βρεθούν οι δύο ομάδες.

«Είμαστε μία καλά δομημένη ομάδα. Θέλουμε να πάμε μακριά στο Champions League. Αλλά στο τέλος, με μεγάλες ομάδες όπως η Μπάγερν και η Παρί, πάντα η φόρμα της ημέρας αποφασίζει. Και οι δύο ομάδες είναι σε παρόμοιο επίπεδο. Και οι δύο ομάδες έχουν αστέρες. Αλλά το δικό μας γκρουπ έχει καλή αίσθηση συνεργασίας και να τα δίνει όλα».

Παράλληλα δήλωσε πως περιμένει μια πιο επιθετική προσέγγιση από την ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση στη Γαλλία:

«Η Παρί χρειάζεται τουλάχιστον ένα γκολ για να ισοφαρίσει. Περιμένω να πιέσουν από το ξεκίνημα. Στη Γαλλία συχνά αμύνονται βαθιά και χτυπούν στην αντεπίθεση. Το στιλ παιχνιδιού τους εξαρτάται και από το ποιος παίζει. Στο πρώτο παιχνίδι δεν είχαν τον Εμπαπέ από την αρχή. Όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, άρχιζαν να παίζουν διαφορετικά. Όπως είπα, περιμένω να είναι πιο επιθετικοί και πιο ανοιχτοί σε σχέση με το πώς ήταν στο Παρίσι».

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0