Football Talk

Μέσι: «Ελπίζω να κάνουμε ωραία πράγματα με τον Εμπαπέ στην Παρί»

Μέσι: «Ελπίζω να κάνουμε ωραία πράγματα με τον Εμπαπέ στην Παρί»

Ο Λιονέλ Μέσι σε πρόσφατες δηλώσεις του αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην ιστοσελίδα της παριζιάνικης ομάδας, μιλώντας για διάφορα ζητήματα. Ανάμεσα σε αυτά ήταν η συνεργασία του με τον Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς και η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 35χρονος άσος:

«Ό,τι βίωσα ήταν πάρα πολύ ωραίο. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω γιατί το όνειρο έγινε πραγματικότητα και μπορούμε να το μοιραστούμε με τον κόσμο της Αργεντινής. Το περιμέναμε ότι θα ήταν τρελό, όχι όμως όπως ήταν στην πραγματικότητα. Είναι μία στιγμή που θα μείνει δίπλα μας σε όλη μας τη ζωή.

Ήταν ένας συναρπαστικός τελικός. Ήταν τρελό πώς κύλησε ο αγώνας. Ο Κιλιάν σκόραρε τρία απίστευτα γκολ σε τελικό. Το ό,τι δεν το πήρε ήταν τρελό. Αλλά το έχει κατακτήσει ήδη και ξέρει πώς είναι να είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής. Είναι αλήθεια ότι ήταν ωραίο να παίζουμε στην ίδια ομάδα. Ελπίζω να κάνουμε ωραία πράγματα εδώ στην Παρί.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει ο ίδιος αλλά και στον επαναληπτικό με την Μπάγερν Μονάχου: «Τον πρώτο χρόνο χρειαζόταν χρόνος για να προσαρμοστώ στο Παρίσι για διαφορετικούς λόγους, αλλά φέτος ξεκίνησα διαφορετικά, με μεγάλη επιθυμία. Νιώθω πιο άνετος. Απολαμβάνω τη φετινή σεζόν. Έτσι ήταν όλη μου η ζωή. Αφοσίωση, δουλειά, προσπάθεια, να θέλω περισσότερα κάθε μέρα. Θέλω να να κερδίσω τον τίτλο με την Παρί.

Ναι, μαχόμαστε για τον τίτλο. Νομίζω πως στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Μαρσέιγ, βελτιωθήκαμε και η ομάδα δυνάμωσε. Μετά από αυτό, θα τα δώσουμε όλα απέναντι στην Μπάγερν για να το γυρίσουμε (1-0 ο πρώτος αγώνας) και να προκριθούμε. Αυτός είναι ο στόχο όλων μας. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και είναι δύσκολο να νικήσεις σε αυτό το γήπεδο. Να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στο Champions League.»

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0