Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Η πορεία μας επέστρεψε τον Παναθηναϊκό στον πρωταθλητισμό – Είχαμε υπομονή, ήταν δύσκολο!»

Γιοβάνοβιτς: «Η πορεία μας επέστρεψε τον Παναθηναϊκό στον πρωταθλητισμό – Είχαμε υπομονή, ήταν δύσκολο!»

Τις πρώτες του σκέψεις από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού εξέφρασε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στην συνολική εικόνα της ομάδας του, στο φυσιολογικό άγχος που έχει προκύψει και στο κρίσιμο τρίποντο απέναντι στους Αγρινιώτες.

Ικανοποιημένος ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, με τον προπονητή των «πρασίνων» να αναφέρεται στη νίκη κόντρα στους Αγρινιώτες και στη συνολική πορεία της ομάδας του.

«Η πορεία μας είναι πορεία… πρωταθλητισμού» είπε συγκεκριμένα, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν σκεφτόταν στην αρχή της σεζόν πως θα βρεθεί σε τέτοια μονοπάτια και για αυτό το λόγο το άγχος που μπορεί να έχει είναι φυσιολογικό.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Χρειαζόταν υπομονή. Αντιμετωπίσαμε μία καλή ομάδα αμυντικά, η υπομονή για εμάς σε αυτή τη φάση δεν είναι εύκολο τώρα που θέλουμε τη νίκη. Η υπομονή που είχαμε μας βοήθησε να παίξουμε ψύχραιμα και να βάλουμε το γκολ. Είναι μία σημαντική νίκη.

Είναι τεράστια διαφορά από πέρσι. Εγώ ξέρω τι γίνεται, που ήταν πέρσι η ομάδα και που φέτος, όλα είναι διαφορετικά, η πίεση που είχαμε. Πλέον είμαστε στο μονοπάτι του Παναθηναϊκού, του πρωταθλητισμού, εμείς απολαμβάνουμε τη γεμάτη Λεωφόρο. Θέλαμε να μπούμε στα play off φέτος και να έχουμε μία ευκαιρία και σήμερα τα καταφέραμε, θέλω να πω μπράβο στους παίκτες μου για αυτό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0