Football Talk

Μπρούνο Φερνάντες: Πιο πολύ «γκρίνιαζε» παρά έπαιζε και αρνήθηκε να γίνει και αλλαγή!

Μπρούνο Φερνάντες: Πιο πολύ «γκρίνιαζε» παρά έπαιζε και αρνήθηκε να γίνει και αλλαγή!

Πιο πολύ «γκρίνιαζε» προς τους συμπαίκτες του και είχε νεύρα παρά ήταν συγκεντρωμένος στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και το χειρότερο από όλα είναι πως ο Μπρούνο Φερνάντες δεν αντιλαμβανόταν πως πρέπει να βγει από το γήπεδο, αρνούμενος να γίνει αλλαγή…

Η εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Λίβερπουλ και το 7-0 υπέρ των γηπεδούχων, συνοψίζεται ιδανικά στον τρόπο αντιμετώπισης του ματς από τον Μπρούνο Φερνάντες.

Έχασε το μυαλό του από νωρίς, δεν ήταν ποτέ συγκεντρωμένος στην αναμέτρηση και πιο πολλές ήταν οι φορές που ο ίδιος έχασε τη μπάλα και δεν έτρεξε να μαρκάρει, παρά που την είχε και κατάφερε να γίνει επικίνδυνος.

Εξαιρώντας την φάση του πρώτου ημιχρόνου, όπου μία πανέξυπνη κεφαλιά του κατέληξε εκτός εστίας, ο Πορτογάλος ήταν άφαντος σε ολόκληρη την αναμέτρηση. Έμοιαζε… χαμένος και απόλυτα εκνευρισμένος, γεγονός που έγινε αντιληπτό από άπαντες και σχολιάστηκε έντονα από τον Γκάρι Νέβιλ.

«Θα ξεκινήσω από τον Μπρούνο Φερνάντες. Δεν γίνεται να είσαι αρχηγός της Γιουνάιτεντ και να παίζεις έτσι», είπε χαρακτηριστικά, με τον Φερνάντες να σπρώχνει τον βοηθό προς το τέλος της συνάντησης, να κάνει «θέατρο» πως χτυπήθηκε από τον Κονατέ, να πέφτει χωρίς επαφή για να εκμαιεύσει ένα πέναλτι στην εποχή του VAR και να τσακώνεται με τον Μπαίτσετιτς και τον Άρνολντ επειδή συνέχιζαν να πιέζουν και να παίζουν κανονικά μέχρι το 90ο λεπτό.

Φημολογείται μάλιστα πως ο Έρικ Τεν Χαγκ ήθελε να τον περάσει εκτός και ο ίδιος δεν δέχθηκε. Θα τον ακούσεις όμως επειδή είναι απλά ο Μπρούνο Φερνάντες;

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0