Football Talk

Αντσελότι: «Δεν έχει κριθεί ακόμη το πρωτάθλημα»

Αντσελότι: «Δεν έχει κριθεί ακόμη το πρωτάθλημα»

Ξεκάθαρος ήταν στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Μπέτις (5/3) ο Κάρλο Αντσελότι, εξηγώντας πως το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμη.

Μπορεί να είδε την ομάδα του να μη σκοράρει για δεύτερο διαδοχικό αγώνα, και παράλληλα να έχει πλέον τρία ματς δίχως νίκη, ωστόσο ο Κάρλο Αντσελότι συνεχίζει να πιστεύει στους ποδοσφαιριστές του. Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά το ισόπαλο ματς της «βασίλισσας» με την Μπέτις:

«Αυτό που μας έλειψε και πάλι ήταν η αποτελεσματικότητα. Μία ντρίμπλα παραπάνω, μια πάσα παραπάνω… Είχαμε 3-4 καθαρές ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Μια ομάδα με τέτοια ποιότητα δεν νοείται να μην έχει σκοράρει σε τρία σερί ματς. Δεν είναι θέμα ποιότητας όμως, αυτή η ομάδα πέτυχε πέντε γκολ στο Λίβερπουλ πριν λίγες μέρες».

Η Ρεάλ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο -9 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο τεχνικός των «μερένγχες» πιστεύει πως ακόμη δεν έχει κριθεί ο τίτλος:

«Όχι, δεν θεωρώ πως έχει χαθεί ακόμη το πρωτάθλημα, αλλά η Μπαρτσελόνα έχει μεγάλο προβάδισμα. Η διαφορά είναι μεγάλη, εννιά βαθμοί. Θα πρέπει να παλέψουμε ως το τέλος, υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας και είναι σαφές πως θα πρέπει να τα πάμε καλύτερα».

www.bnsports.gr

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0