Football Talk

Ο Γουίλ Στιλ δεν αστειεύται: Η Ρεμς έχει το μεγαλύτερο αήττητο σερί στην Ευρώπη!

Ο Γουίλ Στιλ δεν αστειεύται: Η Ρεμς έχει το μεγαλύτερο αήττητο σερί στην Ευρώπη!

Μόλις στα 30 του χρόνια ο Γουίλ Στιλ έχει καταφέρει πολλά. Ένα από αυτά είναι η ομάδα του, η γαλλική Ρεμς να «τρέχει» αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο αήττητο σερί στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο προπονητής που ξεκίνησε από το Football Manager και μέσα σε ελάχιστα χρόνια έφτασε να είναι «πρώτος» στο τιμόνι ομάδας της Ligue 1. Ο Γουίλ Στιλ μπορεί να είναι μόλις 30 χρονών, όμως ήδη έχει κατορθώσει να κερδίσει το σεβασμό των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων.

Ο αήττητος (σε δύο ματς) απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν κόουτς γενικότερα...αγνοεί την ήττα! Από τις 8 Οκτωβρίου του 2022, όταν και ανέλαβε τα ηνία στον πάγκο της Ρεμς, μέχρι και σήμερα, το γαλλικό κλάμπ δεν έχει ηττηθεί!

Σε σύνολο 18 αγώνων η Ρεμς μετράει εννέα νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, ούσα στην 8η θέση της γαλλικής λίγκας με 40 βαθμούς, σε απόσταση μόλις έξι πόντων από τις θέσεις της Ευρώπης. Ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία έχει...επιτευχθεί και ο Στιλ δείχνει διατεθειμένος να «κυνηγήσει» την υπέρβαση της πεντάδας, πριν έρθει το καλοκαίρι όπου θα φτιάξει την ομάδα όπως ο ίδιος επιθυμεί. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0