Football Talk

Έξαλλος ο Ρόι Κιν μετά το διασυρμό της Γιουνάιτεντ: «Το τσίρκο επέστρεψε στην πόλη»

Έξαλλος ο Ρόι Κιν μετά το διασυρμό της Γιουνάιτεντ: «Το τσίρκο επέστρεψε στην πόλη»

Η ταπεινωτική ήττα με 7-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Λίβερπουλ, έφερε άμεσα την αντίδραση του Ρόι Κιν, που αποκάλεσε τους «κόκκινους διαβόλους» ως… τσίρκο!

Σχετικά Άρθρα

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Ρόι Κιν! Ο παλαίμαχος Ιρλανδός ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την ήττα-διασυρμό από την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» με 7-0, ήταν αμείλικτος ως προς τους παίκτες του Έρικ Τεν Χαγκ.

Σχολιάζοντας το παιχνίδι για το «Sky Sports» είπε χαρακτηριστικά πως: «Το τσίρκο επιστρέφει στην πόλη στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.» Μάλιστα, «έκρουσε» το καμπανάκι του κινδύνου για τους «κόκκινους διαβόλους», λέγοντας πως ίσως το τρόπαιο του Carabao Cup απέναντι στην Νιούκαστλ (26/2, 2-0) να έχει… πάρει τα μυαλά ορισμένων παικτών!

Εν συνεχεία, ο Κιν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Μπρούνο Φερνάντες, χαρακτηρίζοντας την εμφάνιση του Πορτογάλου ως «ελεεινή». Πρόσθεσε ακόμα ότι «Ένας πραγματικά ταλαντούχος παίκτης, είναι ο αρχηγός σου, αλλά η γλώσσα του σώματός του, ο τρόπος που κουνάει τα χέρια του, δεν τρέχει πίσω, δεν θα ήσουν ευχαριστημένος μαζί του στα αποδυτήρια

Ο Ιρλανδός σχολίασε, τέλος, σχετικά με την συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Είδα μερικούς παίκτες να βγαίνουν για το δεύτερο ημίχρονο γελώντας και λέγοντας αστεία. Αστειεύονταν ενώ έχαναν με 1-0 στο Άνφιλντ. Δεν μου αρέσει να βλέπω αυτά τα σκουπίδια. Είστε εδώ για να δουλέψετε , είναι δουλειά για άντρες. Ξεχάστε το γέλιο και τα αστεία

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0