Football Talk

Στάικος: «Ήμασταν κυρίαρχοι σχεδόν σε όλο το ματς»

Στάικος: «Ήμασταν κυρίαρχοι σχεδόν σε όλο το ματς»

Ο Θανάσης Στάικος αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του από τον Βόλο, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα αδικεί το σύλλογο των Ιωαννίνων.

Μετά το 8ο συνεχές ματς που ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη,  ο προπονητής Θανάσης Στάικος υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη στον αγώνα και δικαιούταν κάτι περισσότερο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στάικος:

Για το ματς:

 «Η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη σχεδόν σε όλο το ματς. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, σχεδόν στο μισό γήπεδο γινόταν το παιχνίδι, είχαμε προϋποθέσεις και ευκαιρίες χωρίς όμως να έχουμε τη μεγάλη φάση, μας έλειψε μια ποιοτική τελική πάσα ή μία καλή τελική ενέργεια που να μπορεί να γίνει γκολ. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες που δεν τις τελειώσαμε ιδανικά όπως στο τέλος με τον Ριένστρα. Δυστυχώς ο αντίπαλος στη μοναδική φορά που μπήκε στην περιοχή μας πέτυχε γκολ. Δεν είναι δίκαιο το σκορ αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.»

Για τη συνέχεια:

«Συνεχίζουμε, έχουμε πει πολλές φορές ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει με οχτώ παιχνίδια να απομένουν οπότε θέλουμε πολύ προσπάθεια ακόμα. Υπήρχαν παιχνίδια που θα μπορούσαμε βάση εικόνας και ευκαιριών να είχαμε πάρει κάτι περισσότερο, ακόμα και σήμερα αλλά σας είπα ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι στο τέλος η ομάδα θα είναι εκεί που πρέπει».

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0