Football Talk

Κώστας Μπράτσος: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη σημερινή νίκη»

Κώστας Μπράτσος: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη σημερινή νίκη»

Μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Κώστας Μπράτσος αναφέρθηκε στην απόδοση των παικτών του, ενώ μίλησε και για την τραγωδία των Τεμπών.

Ο τεχνικός του Βόλου, έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στην αναμέτρηση και έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του για την είσοδο στα play-offs.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μπράτσου:

Για τη σημερινή αναμετρηση:

«Ο Βόλος ποτέ δεν πηγαίνει για την ισοπαλία, πάντα σε κάθε παιχνίδι ο στόχος μας είναι η νίκη. Κάποιες φορές όμως, ο αντίπαλος είναι καλύτερος και αναγκαστικά πρέπει να αντιδράσουμε αμυντικά. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Στο δεύτερο όμως, ισορροπήσαμε και σε μία ευκαιρία που μας δόθηκε σκοράραμε. Έτσι γίνεται, όταν ο αντίπαλος έχει την κατοχή και εσύ προσπαθείς να κλέψεις, αυτό μας έτυχε σήμερα.

Για την είσοδο στα play-offs και το δυστύχημα στα Τέμπη:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη σημερινή νίκη. Συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό του Βόλου για την είσοδο στα play off και θέλω να μείνω εδώ λόγω του τραγικού δυστυχήματος. Η ψυχή μου ακόμα κλαίει όπως πιστεύω και όλου του ελληνικού λαού και προς σεβασμό και ένδειξη συλλυπητηρίων, θα ήθελα να μείνω εδώ».

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0