Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 0-1: Νίκη ψυχολογίας εν όψει της συνέχειας!

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 0-1: Νίκη ψυχολογίας εν όψει της συνέχειας!

Επιστροφή στις νίκες για τον Βολο, που έφυγε με το τρίποντο από τα Γιάννενα, χάρις σε ένα γκολ του Τάχατου στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. 

Με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, ξεκίνησε η αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες, ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Βόλο. Οι Γιαννιώτες είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Αντίθετα ο Βόλος αποδείχθηκε πιο εύστοχος και πήρε μια νίκη ψυχολογίας, εν όψει των play-offs.

1ο ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του ματς στο πρώτο μέρος, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σκοράρουν. Ο Κλέιμαν είχε απάντηση στο σουτ του Νίνη στο 4ο λεπτό, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μπαλάν έστειλε με σουτ τη μπάλα άουτ. Λίγο αργότερα, ο Οζέγκοβιτς απομάκρυνε τελευταία στιγμή την σέντρα του Μορέιρα πριν φτάσει η μπάλα στον πρώτο σκόρερ του ΠΑΣ, Ροντρίγκο Εραμούσπε.

Η πρώτη απειλή του Βόλου, ήρθε στο 36ο λεπτό με μια στημένη φάση. Ο Τσιρινός εκτέλεσε απευθείας φάουλ από πλεονεκτική θέση, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τσιντώτα. Οι Γιαννιώτες απείλησαν ξανά με τον Εραμούσπε δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με την κεφαλιά του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΣ να φεύγει πάνω από την εστία του Κλέιμαν.

2ο ημίχρονο

Ο Βόλος είχε την πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, με τον Οζέγκοβιτς να γυρνά ωραία μέσα στην περιοχή και να εκτελεί, αλλά ο Τσιντώτας μπλόκαρε σταθερά. Ο ρυθμός ανέβηκε σταδιακά με τον ΠΑΣ να απειλεί με δύο σουτ του Νίνη στο 63ο και 73ο λεπτό.

Οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, προκειμένου να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το βαθμό της ισοπαλίας. Τελικά, ο Βόλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Ο Τσιρίνος με ωραία σέντρα βρήκε τον προωθημένο Τάχατο μέσα στην περιοχή και αυτός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 83ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση και έχασαν κλασσική ευκαιρία στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ριένστρα. Το σουτ του πέρασε λίγο άουτ και ο Βόλος έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τα Ιωάννινα.

MVP

Ο Στάθης Τάχατος με ένα σημαντικό γκολ και ενώ όλα έδειχναν πως το ματς βαδίζει προς την ισοπαλία.

Η φάση του αγώνα

Το γκολ του Βόλου σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα, χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Μπράτσου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Θ. Στάικος): Τσιντώτας, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Σόρια, Ριένστρα, Γκίνο, Τζίμας (88' Σταματελόπουλος), Νίνης, Μορέιρα (73’ Λόλης), Μπαλάν (79’ Λεό)

Βόλος (Κ. Μπράτσος): Κλέιμαν, Τάχατος, Λούνα, Πίρινεν, Σι, Εσκοβάλ, Τσοκάνης (79’ Κάτσε), Μεταξάς (46’ Καρτάλης) (90' Ασλανίδης), Τσιρίνος, Πιρές (90+3' Τσελεμπάκης), Οζέγκοβιτς

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0