Football Talk

Bundesliga: Εύκολη νίκη για τη Λεβερκούζεν, ισοπαλία με γκολ στο Βόλφσμπουργκ!

Bundesliga: Εύκολη νίκη για τη Λεβερκούζεν, ισοπαλία με γκολ στο Βόλφσμπουργκ!
Επιστροφή στις νίκες μετά την ισοπαλία με τη Φράιμπουργκ για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία επικράτησε με 4-1 της Χέρτα Βερολίνου. Σημαντική νίκη για τις ασπιρίνες, σε δύσκολη θέση οι Βερολινέζοι που δεν έχουν «ξεμπλέξει» ακόμα με την υπόθεση παραμονή. Βόλφσμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης αναμετρήθηκαν με το τελικό 2-2 να μην αφήνει καμιά ομάδα ικανοποιημένη.

Η Λεβερκούζεν δε δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Χέρτα στη Μπάι Αρίνα, κερδίζοντας με 4-1. Ο Τζέρεμι Φριμπόνγκ, με ασίστ και γκολ στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης άνοιξε το δρόμο για μια εύκολη νίκη. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο συνεχίζει το κυνήγι μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη, ενώ η Χέρτα βρίσκεται σε δύσκολη θέση και χρειάζεται άμεσα βαθμούς για να μην κινδυνέψει.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τελική που έκαναν. Στο 13ο λεπτό, ο Φρίμπονγκ πάτησε στην περιοχή με ωραία ατομική ενέργεια και γύρισε στον Αζμούν, που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Λεβερκούζεν συνέχιζε να πιέζει και σημείωσε δεύτερο γκολ με τον Ολλανδό μπακ στο 21’. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης μέχρι εκείνο το σημείο αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Στο δεύτερο μέρος η Χέρτα βελτίωσε την εικόνα της, όμως οι «ασπιρίνες» βρήκαν και τρίτο γκολ με σκόρερ τον Ντιαμπί στο 61ο λεπτό. Οι Βερολινέζοι πέντε λεπτά αργότερα κατάφεραν να μειώσουν, με εκτέλεση πέναλτι του Λουκεμπάκιο. Η χαρά τους όμως κράτησε λίγο, αφού ο Αμινέ Αντλί ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1, λίγο μετά την είσοδό του στο ματς. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με τους γηπεδούχους να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στην Φολκσβάγκεν Αρένα, η Βόλφσμπουργκ αναμετρήθηκε με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Το πρώτο μέρος ήταν πολύ συναρπαστικό, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ από νωρίς. Ο Μαρμούς έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 11ο λεπτό.  Η Άιντραχτ έβγαλε αντίδραση και αρχικά ισοφάρισε στο 22’ με τον Κόλο Μουανί, ο οποίος πέτυχε το 11ο τέρμα του στο πρωτάθλημα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η ολική ανατροπή, με τον Εντικά να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του ΓκλάσνερΟ Γκέρχαρντ όμως ισοφάρισε δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καμάντα απείλησε στο 55’, ενώ το γκολ του Λίντστρεμ 20 λεπτά αργότερα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Τίποτα δεν άλλαξε ως το τελικό σφύριγμα της λήξης με τις δύο ομάδες να αρκούνται στην ισοπαλία.

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0