Football Talk

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 6-0: Ούτε που… ίδρωσε, «ξέσπασε» και τώρα ετοιμάζεται για ΑΕΚ!

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 6-0: Ούτε που… ίδρωσε, «ξέσπασε» και τώρα ετοιμάζεται για ΑΕΚ!

«Ερυθρόλευκο» πάρτι έστησε ο Ολυμπιακός στο Γ. Καραϊσκάκης, καθώς επικράτησε του Λεβαδειακού με 6-0 και τώρα ετοιμάζεται για ΑΕΚ! Από δύο γκολ οι Μπιέλ και Κανός, τρεις ασίστ ο Κώστας Φορτούνης.

Σχετικά Άρθρα

Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός, μετά τη «λευκή ισοπαλία» κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς στο ματς της 25ης αγωνιστικής της Super League θριάμβευσε με 4-0 με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Η ομάδα της Βοιωτίας δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να κοντράρει το σύνολο του Μίτσελ, που με δύο γκολ στο πρώτο μέρος και τα… διπλάσια στο δεύτερο έφτασε σε μία πάρα πολύ άνετη επικράτηση.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

1ο ημίχρονο

Από πολύ νωρίς στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι στο σκορ και έδειξε τις διαθέσεις του για το υπόλοιπο του αγώνα. Μόλις στο 3’ ο Μπιέλ βρήκε δίχτυα με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή για το 1-0. Παρά το γρήγορο γκολ, οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν τον υψηλό ρυθμό και έφτασαν σε αρκετές περιπτώσεις κοντά σε γκολ, με τον Γκροφ ωστόσο να παλεύει «με νύχια και με δόντια» να κρατήσει ζωντανή την ομάδα του.

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν εφτά τελικές από το 5’ ως το 25’. Μπορεί σε αυτές να μην ήρθε το 2-0, όμως δεν άργησε να συμβεί. Στο 38’ ο Φορτούνης εκτέλεσε ένα κόρνερ στο ύψος της περιοχής με τον Χουάνγκ να σουτάρει με τη μία για να πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ. Ουσιαστικά σε εκείνο το σημείο κρίθηκαν όλα, αφού ο Λεβαδειακός ήταν απλά παρατηρητής στον αγωνιστικό χώρο.

2ο ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Με γκολ. Ούτε πέντε λεπτά δεν πέρασαν, όταν ο Φορτούνης εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Τσάπρα, πάσαρε στον Μπιέλ μέσα στην περιοχή και εκείνος, αφού απέφυγε τον Γκροφ, πλάσαρε σε κενό τέρμα στο 49’. Σχεδόν άμεσα ήρθε και το 4-0 από τους «ερυθρόλευκους».

Στο 55’ ο Μπιέλ έκανε ένα γύρισμα μέσα στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τσάπρα και ο διαιτητής Γκάμαρης υπέδειξε παράβαση πέναλτι μετά τη χρήση του VAR.  Ο Μπακαμπού ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Γκροφ και έφτασε έτσι τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν φυσικά το υπόλοιπο του αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» παρότι άφησαν το πόδι από το γκάζι, δεν σταμάτησαν να έχουν την υπεροχή και να απειλούν τον Γκροφ, με τα υπόλοιπα γκολ να έρχονται στο τελευταίο δεκάλεπτο και να φέρουν την υπογραφή του Κανός.

Αρχικά, στο 82’ ο Ελ Αραμπί σκόραρε, όμως το γκολ του ακυρώθηκε καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ, με τους «ερυθρόλευκους» να φτάνουν στο 5-0 μερικές στιγμές αργότερα. Συγκεκριμένα, στο 86’ Βαλμπουενά και Κανός συνεργάστηκαν υπέροχα με τον Ισπανό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Πριν καν το καταλάβουν οι Βοιωτοί, δέχθηκαν και έκτο γκολ! Πάλι ο Κανός, στο 88’, εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ανδρούτσου και έκανε το 6-0 με τη βοήθεια του δοκαριού.

MVP

Πολλοί οι πρωταγωνιστές για τον Ολυμπιακό, ξεχωρίζει όμως η εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη με τις τρεις ασίστ που σημείωσε στον αγώνα.

Η φάση του αγώνα

Το φανταστικό γκολ που πέτυχε ο Ινμπομ-Χουάνγκ στο 38’. Ωραία συνεργασία και ακόμα καλύτερη εκτέλεση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Ντόη, Μπα, Ραμόν, Χουάνγκ (59' Κασάμι), Σαμασέκου, Μπιέλ (60' Κανός), Μασούρας (73' Μπουτούτσι), Φορτούνης (73' Βαλμπουενά), Μπακαμπού (59' Ελ Αραμπί).

Λεβαδειακός (Γ. Πετράκης): Γκροφ, Βήχος, Παζ, Τσάπρας, Ντεντάκης, Χάμοντ (70' Νίκας), Μεχία (59' Μπελμόντ), Γιαννιώτας (83' Τορό), Συμελίδης (59' Σαβιέρ), Βρακάς (70' Σαχπεκίδης), Δούμτσιος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0