Football Talk

Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Μπερνάρντ λόγω κολικού του νεφρού!

Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Μπερνάρντ λόγω κολικού του νεφρού!
Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό καθώς ο Μπερνάρντ ταλαιπωρείται από κολικό του νεφρού και έμεινε εκτός αποστολής. Γνωστές οι απουσίες των Σάρλια και Βέρμπιτς.
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στην προετελευταία στροφή της Superleague, όμως στην αποστολή για τον αγώνα δεν βρίσκεται ο Μπερνάρντ. Ο έμπειρος χαφ των «πρασίνων» ταλαιπωρείται από κολικό του νεφρού και δεν βρίσκεται στους εκλεκτούς του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η απουσία του αυτή ήρθε να προστεθεί στις ήδη γνωστές των Βέρμπιτς, που δεν είναι ακόμα έτοιμος παρ' ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και του Σάρλια, που έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Παλάσιος, Πούγγουρας, Καμπετσής.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0