Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ 4-2: Έγινε «θρύλος» ο Εμπαμπέ στην αγχωτική νίκη των Παριζιάνων! (video)

Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ 4-2: Έγινε «θρύλος» ο Εμπαμπέ στην αγχωτική νίκη των Παριζιάνων! (video)

Ο Κιλιάν Εμπαμπέ έφτασε τα 201 γκολ και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τη Παρί Σεν Ζερμέν στη νίκη της με σκορ 4-2 επί της Ναντ. Ο Γάλλος σούπερσταρ ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις και έγραψε ιστορία...

Τι κι αν είναι μόλις 24 ετών, ο Κιλιάν Εμπαμπέ βρίσκεται πλέον στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς στην εντός έδρας νίκη με 4-2 επί της Ναντ έφτασε τα 201 γκολ και ξεπέρασε τον Έντινσον Καβάνι.

Μία νίκη που φέρνει την Παρί πιο κοντά στον τίτλο αφού είναι στο +11 από τη Μαρσέιγ (έχει ματς λιγότερο). Ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν όσο άνετο δείχνει το τελικό σκορ, με τη Ναντ να βάζει δύσκολα στην ομάδα του Γκαλτιέ.

Μάλιστα, οι Παριζιάνοι απώλεσαν προβάδισμα δύο γκολ στο πρώτο μέρος. Αρχικά, ο Λιονέλ Μέσι «άνοιξε» το σκορ στο 12’ με ένα εκπληκτικό σουτ, ενώ στο 17’ ο Ζαουέν Χατζάμ άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από σουτ του Νούνο Μέντες.

Τα «καναρίνια» παρότι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, αντέδρσαν και αφού μείωσαν στο 31’ με τον Μπλας, έφεραν το σκορ σε ισορροπία στο 38’ με τον Γκανάγκο. Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες 2-2 στα αποδυτήρια, όμως η Παρί επέστρεψε αποφασισμένη.

Δίχως να αφήσει περιθώρια στη Ναντ ανέκτησε το προβάδισμα με τον Ντανίλο στο 60’ να σκοράρει με κεφαλιά μετά από ασίστ του Εμπαμπέ. Ο Γάλλος ήταν αυτός που υπέγραψε τη νίκη της ομάδας του στο 90+1’, με ένα ιστορικό γκολ που τον μετέτρεψε σε «θρύλο» της Παρί Σεν Ζερμέν.

 

Πλέον, η Παρί στρέφει την προσοχή της στη ρεβάνς του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο υπάρχει ανησυχία στις τάξεις της για την κατάσταση του Μαρκίνιος, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι με τη Ναντ τραυματίας.


Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0