Football Talk

Bundesliga: Υποχωρεί η Ουνιόν με νέα απώλεια βαθμών - Σπουδαίο διπλό της Σάλκε που βάζει... φωτιά στη μάχη του υποβιβασμού!

Bundesliga: Υποχωρεί η Ουνιόν με νέα απώλεια βαθμών - Σπουδαίο διπλό της Σάλκε που βάζει... φωτιά στη μάχη του υποβιβασμού!
Η Ουνιόν Βερολίνου «κόλλησε» στο 0-0 με την Κολωνία εντός έδρας και βλέπει το όνειρο της πρωτιάς να απομακρύνεται. Πρώτο διπλό της Σάλκε στην φετινή Bundesliga, η οποία κέρδισε τη Μπόχουμ 2-0 και έτσι έχουμε πλέον τετραπλή ισοβαθμία στην «ουρά» της βαθμολογίας!
Οι μεσημεριανές αναμετρήσεις της Bundesliga μπορεί να μην είχαν πολλά γκολ, όπως μας έχουν συνηθίσει, ωστόσο σημειώθηκαν σημαντικές βαθμολογικές ανακατατάξεις. 

Η Ουνιόν βρίσκεται πλέον στο -5 από τη κορυφή μετά τη νέα της απώλεια, ενώ μετά την απόδραση της Σάλκε από την έδρα της Μπόχουμ, έχουμε τετραπλή ισοβαθμία στη ζώνη του υποβιβασμού στους 19 βαθμούς μεταξύ Στουτγκάρδης, Σάλκε, Μπόχουμ και Χόφενχαϊμ!

Παρότι οι «βασιλικοί μπλε» έδειχναν… χαμένοι και πως θα επέστρεφαν στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, πλέον φαίνονται έτοιμοι για το come-back. Αυτή τη φορά, πέρασαν από την έδρα της Μπόχουμ (0-2) και παραμένουν αήττητοι στα έξι τελευταία ματς, έχοντας δύο κολλητές νίκες και τέσσερις σερί ισοπαλίες νωρίτερα!

Ρίμαν στο 45’ σκόραρε άθελά του στην εστία της ομάδας του για το προβάδισμα της Σάλκε, με τον Μπίλτερ στο 79’ να γράφει το 2-0. Μάλιστα, το σκορ παρέμεινε ως είχε ως το φινάλε αφού τέσσερα λεπτά αργότερα το γκολ του Σλότερμπεκ ακυρώθηκε για οφσάιντ!

Μετά την ήττα από τη Μπάγερν με 3-0, προέκυψε νέα απώλεια βαθμών για την Ουνιόν, η οποία έμεινε στο 0-0 στο Βερολίνο με την Κολωνία και βλέπει την απόστασή της από την κορυφή της βαθμολογίας να μεγαλώνει (-5). 

Στο ίδιο σκορ έμειναν και η Γκλάντμπαχ με την Φράιμπουργκ, με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν πέμπτοι και στο -2 από την 3η θέση, ενώ τα «πουλάρια» συνεχίζουν μακριά από τη ζώνη της Ευρώπης!


Ακόμα μια νίκη, την τέταρτη στη σειρά ,πανηγύρισε η Μάιντς, η οποία επικράτησε 1-0 της Χόφενχαϊμ και σκαρφάλωσε στην 7η θέση της βαθμολογίας. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Μπαρέιρο στο 33΄, με τους γηπεδούχους να διατηρούν το μηδέν έως το τέλος.

Η Άουγκσμπουργκ μετά την ήττα από την Χέρτα Βερολίνου με 2-0 επέστρεψε στα τρίποντα, καθώς επικράτησε Βέρντερ Βρέμης, εντός έδρας, με 2-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 6' με τον Μπέλιο. Στο 16' ο Στέιτζ με κεφαλιά εξ επαφής μετά από σέντρα του Μπίτενκουρτ ισοφάρισε, προσωρινά, σε 1-1. Η Άουγκσμπουργκ μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος, καθώς μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του ο Μάιερ έκανε το 2-1, το οποίο έμεινε μέχρι τo φινάλε.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 3/3

Ντόρτμουντ - Λειψία  2-1


Σάββατο 4/3

Μπόχουμ - Σάλκε 0-2

Μάινζ - Χόφενχαϊμ 1-0

Άουγκσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης 2-1

Ουνιόν Βερολίνου - Κολωνία 0-0

Γκλάντμπαχ - Φράιμπουργκ 0-0

Στουτγκάρδη - Μπάγερν Μονάχου (19:30)


Κυριακή 5/3

Λεβερκόυζεν - Χέρτα Βερολίνου (16:30)

Βόλφσμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (18:30)

Δημήτρης Γέροντας

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0