Football Talk

Μάντσεστερ Σίτι - Νιούκαστλ 2-0: Απτόητοι στο κυνήγι της κορυφής οι «πολίτες»! (video)

Μάντσεστερ Σίτι - Νιούκαστλ 2-0: Απτόητοι στο κυνήγι της κορυφής οι «πολίτες»! (video)
Η κυνική Μάντσεστερ Σίτι ξεπέρασε το εμπόδιο της Νιούκαστλ με 2-0, σημείωσε ακόμη μία νίκη στο «Έτιχαντ» και παραμένει ζωντανή στη μάχη του τίτλου.
Χωρίς να εντυπωσιάσει, η Σίτι επιβλήθηκε 2-0 της Νιούκαστλ και μείωσε και πάλι την απόσταση από την Άρσεναλ στους δυο βαθμούς (με ματς παραπάνω). Εξαιρετικό παιχνίδι από Φόντεν και Γκρίλις για τους γηπεδούχους, ενώ οι «καρακάξες» δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους και παρέμειναν για πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη και βλέπουν τη 4άδα να απομακρύνεται...



Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Πεπ που βρήκε γκολ και πήρε το προβάδισμα στο 15ο λεπτό με τον Φόντεν να κάνει υπέροχη ατομική προσπάθεια, μένοντας όρθιος στο μαρκάρισμα τεσσάρων παικτών και με κοντινό πλασέ να γράφει το 1-0.



Η Σίτι κράτησε έλεγχο και βρέθηκε κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά ο Χάαλαντ δεν κατάφερε να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, με το 1-0 να μένει ως την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, η Νιούκαστλ... αναθάρρησε και ψάχτηκε περισσότερο για να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Στην καλύτερη στιγμή της, στο 64’ ο Σεν Μαξιμέν δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία του μετά την πάσα του Γουίλοκ

Ο Γκουαρδιόλα έριξε στο ματς στο 65’ τον Μπερνάρντο Σίλβα αντί του Ντε Μπρόινε και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τον δικαίωσε μόλις ένα λεπτό αργότερα, σκοράροντας για το 2-0.

Η Σίτι έκανε διαχείριση στη συνέχεια, παίρνοντας μια εύκολη νίκη απέναντι στους φιλοξενούμενους που διανύουν παρατεταμένο ντεφορμάρισμα.

Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Άκε, Ντίας, Ακάντζι, Γουόκερ, Γκουντογκάν, Ρόδρι, Γκρίλις, Ντε Μπρόινε (65' Σίλβα), Φόντεν, Χάαλαντ

Νιουκάστλ (Έντι Χάου): Πόουπ, Τρίπιερ, Λασέλς, Μπότμαν, Μπερν, Λόνγκσταφ (63' Γουίλοκ), Γκιμαράες, Ζοέλιντον, Αλμιρόν (77' Μέρφι), Γουίλσον (63' Ίσακ), Γκόρντον (63' Σεν-Μαξιμέν)


Δημήτρης Γέροντας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0