Football Talk

Πάμπλο Σαράμπια για Παρί: «Προτιμώ να νιώθω μέλος μιας οικογένειας παρά ένας ακόμη παίκτης!»

Πάμπλο Σαράμπια για Παρί: «Προτιμώ να νιώθω μέλος μιας οικογένειας παρά ένας ακόμη παίκτης!»

Για την θητεία του στην Παρί Σεν Ζερμέν και την -εύκολη- απόφαση να αποχωρήσει από αυτή μίλησε ο άσος της Γούλβς, Πάμπλο Σαράμπια.

Το να αγωνίζεσαι πλάι σε Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ μοιάζει ονειρικό. Στην πράξη όμως φαίνεται να μην είναι και τόσο. Κάτι τέτοιο καταλαβαίνει κανείς από τις δηλώσεις του εξτρέμ της Γούλβς και πρώην της Παρί Σεν Ζερμέν, Πάμπλο Σαράμπια.

Ο Ισπανός που τον Ιανουάριο μετακόμισε στην Αγγλία και τη Γούλβς για ένα ποσό κοντά στα 5.000.000 ευρώ, μίλησε ανοιχτά για όλα όσα βίωσε στη θητεία του στο Παρίσι: "Ήταν απίθανο να παίζω με τον Μέσι, τον Εμπαπέ και τον Νεϊμάρ! Πρόκειται για μια πολύ καλή εμπειρία, αλλά για εμένα είναι πιο σημαντικό να νιώθω σημαντικός για την ομάδα."

Ο Σαράμπια συνέχισε λέγοντας πως: "Προτιμώ να παίζω για μια ομάδα στην οποία θα βιώνω την ενότητα, να είμαι μέλος αυτής, μέλος μιας οικογένειας, παρά ένας ακόμη παίκτης σε ένα "ατομικό" σύνολο!"

 

 

Ο 30χρονος δε δίστασε να μιλήσει και για τις δυσκολίες ως προς το χρόνο συμμετοχής του στην ΠΣΖ: "Δεν ήμουν χαρούμενος που δεν έπαιζα. Είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις μέσα στο επίπεδο που υπάρχει στην Παρί, γιαυτό αποφάσισα να έρθω εδώ (στη Γούλβς). Στην καριέρα μου έχω περάσει δύσκολες στιγμές, αλλά τώρα θέλω να το απολαύσω. Νίωθω ότι βρίσκομαι στην καλύτερή μου φάση!"

Τέλος, αναφέρθηκε και στο πως ήρθε η πρόταση από τον αγγλικό σύλλογο: "Ο Λοπετέγι με κάλεσε πολύ γρήγορα έπειτα από την πρόσληψή του (Νοέμβριος 2022). Χρειαζόμουν έναν προπονητή να πιστεύει σε εμένα. Γνωριζόμαστε από καιρό. Είναι ένας πολύ καλός τεχνικός. Μου αρέσει το DNA του, ο τρόπος που κοουτσάρει. Γιαυτό ήμουν πολύ ενθουσιασμένος στο να έρθω εδώ!"

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0