Football Talk

Λίβερπουλ: «Φευγάτοι» οι Κεϊτά, Τσάμπερλειν!

Λίβερπουλ: «Φευγάτοι» οι Κεϊτά, Τσάμπερλειν!
Ο Ναμπί Κεϊτά, ο Άλεξ Οξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν αλλά και ο Αρτούρ αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την Λίβερπουλ το καλοκαίρι.
Μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Φιρμίνο, ο πασίγνωστος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ανέφερε σε tweet του πως ακόμη τρεις παίκτες της Λίβερπουλ θα διαβούν την πόρτα της εξόδου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ένας εξ αυτών, είναι ο Ναμπί Κεϊτά, του οποίου ολοκληρώνεται το συμβόλαιό μετά το τέλος της φετινής σεζόν, ωστόσο δεν υπάρχουν συζητήσεις για την ανανέωσή του. Φέτος, έχει αγωνιστεί μόλις 13 φορές, εξαιτίας των τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει.

Το ίδιο θα συμβεί και με τον Όξλεϊντ-Τσάρμπελεϊν, που μένει κι εκείνος ελεύθερος το καλοκαίρι. Ο 29χρονος Άγγλος εξτρέμ κεντρικός μέσος έχει πραγματοποιήσει 11 συμμετοχές έχοντας ένα γκολ σε 456 αγωνιστικά λεπτά, αφού κι εκείνος αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα.

Τέλος, ο Αρτούρ Μέλο, που ήρθε δανεικός το καλοκαίρι από την Γιουβέντους, αλλά τραυματίστηκε σοβαρά προτού προλάβει να προσφέρει στην ομάδα, θα επιστρέψει στην ιταλική ομάδα, αφού δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του.

Πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε δύο ματς, προτού τραυματιστεί και περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Επέστρεψε από τον Σεπτέμβριο στα τέλη Φλεβάρη και αγωνίστηκε με την δεύτερη ομάδα των «Ρεντς» ως βασικός.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0