Football Talk

Αν ψάχνουμε για ήρωες στην Άρσεναλ, ας σταματήσουμε στον Σάκα των 18… στιγμών σε 25 ματς! (vids)

Αν ψάχνουμε για ήρωες στην Άρσεναλ, ας σταματήσουμε στον Σάκα των 18… στιγμών σε 25 ματς! (vids)

Ναι, ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι είναι ο πρώτος σκόρερ της Άρσεναλ στην φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Αντιλαμβανόμαστε όμως όλοι τι σεζόν διανύει ο Μπουκάγιο Σάκα; Ο άνθρωπος που όταν η ομάδα του «κολλάει», είναι πάντα εκεί για να δώσει τη λύση!

Κάθε ένας από τους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ έχει δει την απόδοσή του να αυξομειώνεται κατά την διάρκεια της σεζόν. Είναι απολύτως λογικό και ουδείς κατακρίνει κανέναν. Μεσολάβησε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, η αγωνιστική δράση σταμάτησε και όταν ξεκίνησε και πάλι, ήταν σίγουρο πως τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά.

Η Άρσεναλ συνέχισε εκεί από όπου σταμάτησε, αλλά δεν ήταν όλοι ίδιοι. Εξαιρώντας λοιπόν τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, όλοι μπορούμε να βρούμε λάθη του Ράμσντεϊλ, λάθη του Γκάμπριελ και αστάθεια από τον Σαλιμπά, ντεφορμάρισμα από τον Γουάιτ και κομβικό σφάλμα του Τομιγιάσου απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, χτυπήματα του Ζιντσένκο και μέτρια απόδοση από τον Κίραν Τίρνι.

Και ο Τόμας Πάρτεϊ χτύπησε, με τον Ζορζίνιο να παίρνει την θέση του, ενώ στα τρία διαδοχικά ματς που η Άρσεναλ δεν κέρδισε, ο Γκρανίτ Τσάκα δεν ήταν το ίδιο καλός, όπως και ο Μαρτίν Έντεγκααρντ με τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι. Και όταν οι τρεις τους δεν είναι καλά, σαφώς και η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δυσκολεύεται ιδιαίτερα να δημιουργήσει.

Διαβάστε τη Συνέχεια ΕΔΩ:

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0