Football Talk

Σέρχι Ρομπέρτο: Κάτοικος Βαρκελώνης μέχρι το 2024 με... εξωπραγματική ρήτρα!

Σέρχι Ρομπέρτο: Κάτοικος Βαρκελώνης μέχρι το 2024 με... εξωπραγματική ρήτρα!
Ήταν θέληση και των δύο πλευρών και έγινε πράξη. Ο Σέρχι Ρομπέρτο θα παραμείνει στην... ομάδα της καρδιάς του, Μπαρτσελόνα, τουλάχιστον μέχρι το 2024.
Εν έτει 2023 υπάρχουν ακόμα ρομαντικοί και ο Σέρχι Ρομπέρτο είναι ένας από αυτούς. Μπαρτσελόνα και Σέρχι συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους τουλάχιστον μέχρι το 2024 επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά το γνωστό ρητό: «Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».
FqTqTlrWAAAVc5f_1_1.jpg

Μπορεί ο Σέρχι Ρομπέρτο να μην αποτελεί πρώτη επιλογή συνήθως για τον Τσάβι παρόλα αυτά η αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη ανάμεσα στις δύο πλυερές δεν μετριέται σε λεπτά συμμετοχής και έτσι ο Ισπανός θα παραμείνει κάτοικος «Καμπ Νόου» τουλάχιστον μέχρι το 2024.

Βέβαια το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της υπόθεσης που δείχνει ξεκάθαρα τη θέληση της Μπάρτσα να «δέσει» τον Σέρχι είναι η ρήτρα αποδέσμευσης που έθεσε στο συμβολαιό του καθώς αν κάποιος θέλει να τον αποκτήσει πρέπει να δαπανήσει περί τα 400 εκατομμύρια ευρώ.

Τη φετινή σεζόν ο 31χρονος έχει καταγράψει με τους Καταλανούς 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0