Football Talk

Ολυμπιακός: Με πολλά προβλήματα η προετοιμασία εν όψει Λεβαδειακού

Ολυμπιακός: Με πολλά προβλήματα η προετοιμασία εν όψει Λεβαδειακού

Εν μέσω τιμωριών και τραυματισμών ο Μίτσελ καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον Λεβαδειακό (05/03, 16:00)στο «Γεώργιος Καραισκάκης».

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή (05/03, 16:00) απέναντι στον Λεβαδειακό για την 25η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Δεδομένα ο Μίτσελ δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ροντινέι και Παπασταθόπουλο, ενώ έχει και αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς. 

Ο Γιαν Εμβιλά θα μείνει σίγουρα εκτός, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Χάμες Ροντρίγκες του οποίου πάντως η κατάσταση εκτιμάται καθημερινά. Την ίδια ώρα στα πιτς παραμένει και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ όπως φαίνεται διαθέσιμος θα είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Μίτσελ αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα συγκριτικά με το τελευταίο ματς κόντρα στον Παναθηναικό. Ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο Ντόη δίπλα στον Μπα στο κέντρο της άμυνας, αριστερά ο Ραμόν και δεξιά ένας εκ των Βρουσάι, Ανδρούτσο. 

Τη θέση του Εμβιλά στη μεσαία γραμμή θα πάρει ο Σαμασέκου, δίπλα του ο Χουάνγκ και στο «10» θα βρίσκεται ο Φορτούνης. Στα εξτρέμ είναι πιθανό ο Μπιέλ να πάρει ανάσες και να μπει στην ενδεκάδα ο Μασούρας, με τον Κανός να βρίσκεται στο άλλο άκρο, ενώ για την κορυφή της επίθεσης φαβορί είναι ο Ελ Αραμπί μιας και ο Μπακαμπού βρίσκεται στο όριο καρτών και ακολουθεί το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0