Football Talk

Σάλος στην Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Αλ Κελαϊφί κατηγορείται για απαγωγή και βασανιστήρια!

Σάλος στην Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Αλ Κελαϊφί κατηγορείται για απαγωγή και βασανιστήρια!
Σοκαριστικές κατηγορίες για τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν.
Σάλος έχει γίνει στη Γαλλία, μετά από δημοσίευμα της L'Équipe, μέσω του γαλλικού πρακτορείου. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, εμπλέκεται ως κύριος ύποπτος, για την απαγωγή και τα βασανιστήρια που έγιναν στον Γαλλο-αλγερινό Ταγιέμπ Μπεναμπντεραχμάνε.

Τρεις ανακριτές θα ερευνήσουν το θέμα και για την ώρα το όνομα του προέδρου της Παρί Σεν Ζερμέν, ακούγεται πολύ.

Ο Μπεναμπντεραχμάνε είχε συλληφθεί το 2020 στο Κατάρ, με τον ίδιο να δηλώνει ότι ήταν έγκλειστος για έξι μήνες και δεχόταν βασανιστήρια. Το όλο θέμα πήρε μεγάλη διάσταση, μιας και προτού αφεθεί ο ίδιος ελεύθερος από τη φυλακή, είχε υπογράψει να μην αποκαλύψει κάποια έγγραφα που αφορούν τον πρόεδρο της  Παρί Σεν Ζερμέν.
Σύμφωνα με το AFP αλλά και το ρεπορτάζ της L'Équipe, αυτά τα έγγραφα μπορεί να αφορούσαν τον τρόπο με τον οποίο έγινε η συμφωνία για να διοργανώσει το Κατάρ το Μουντιάλ του περασμένου χειμώνα ή την ανάθεση συμβάσεων τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Όλα αυτά τα θέματα, εξετάζονται και προφανώς σε περίπτωση που ο Αλ Κελαϊφί αποδειχτεί ένοχος, τα πράγματα θα πάρουν τεράστιες διαστάσεις, μιας και μιλάμε για ένα πολύ σοβαρό θέμα.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0