Football Talk

Οσασούνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-0: Με το μικρότερο δυνατό προβάδισμα οι γηπεδούχοι (Video)

Οσασούνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-0: Με το μικρότερο δυνατό προβάδισμα οι γηπεδούχοι (Video)

Οσασούνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο αναμετρήθηκαν για τα ημιτελικά του Copa del Rey με το 1-0 να δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα της Παμπλόνας.

Η Οσασούνα υποδέχθηκε την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Ελ Σαντάρ» και επικράτησε δύσκολα με 1-0 για τον πρώτο γύρο των ημιτελικών του Copa del Rey

Η πρώτη σημαντική φάση στο παιχνίδι ανήκει στην Μπιλμπάο και συγκεκριμένα στον Μουνιαΐν στο 20ο λεπτό. Ο Ισπανός απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο μέσα από την περιοχή και εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, με την μπάλα όμως να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το γκολ όμως ήρθε από την Οσασούνα στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου στο 47’. Ο Εζαλζουλί μετά από εξαιρετική αντεπίθεση και ένα υπέροχο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην κάτω αριστερή γωνία του τέρματος κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Κοντά στην ισοφάριση έφτασε η Μπιλμπάο στο 70’ αλλά η κεφαλιά του Γκαρσία πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Το τελικό 1-0 δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην Οσασούνα αλλά τα πάντα θα κριθούν στο δεύτερο παιχνίδι στο Μπιλμπάο.  

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Οσασούα (Γ. Αρασάτε): Ερέρα, Μονκαγιόλα, Ερνάντες, Γκαρσία, Κρουζ, Όροθ, Τόρο, Γκόμες (86' Μπρασάνακ), Άβιλα (71' Γκαρσία), Μπούντιμιρ (71' Γκαρσία), Εζαλζουλί (77' Μπάρτζα)

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ε. Βαλβέρδε): Αγκιρεζαμπάλα, Ντε Μάρκος (58' Λεκουέ), Βίνιαν, Μαρτίνες, Μπερτσίτσε, Γκαρσία, Βέσγκα, Μουνιαΐν (65' Γουίλιαμς), Σάνκετ, Μπερενγκέρ (58' Γκαρσία), Γουίλιαμς (82' Γκουρουζέτα)


Άγγελος Κρεμαστός
 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0