Football Talk

FA Cup: Απίθανη Σέφιλντ, ανατροπή για τη Γιουνάιτεντ με αύρα… τίτλου! (video)

FA Cup: Απίθανη Σέφιλντ, ανατροπή για τη Γιουνάιτεντ με αύρα… τίτλου! (video)
Τεράστια πρόκριση πανηγύρισε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επί της Τότεναμ με 1-0, την στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γύρισε το ματς με τη Γουέστ Χαμ και επικράτησε με 3-1 στο «Ολντ Τράφορντ»!

Λίγα λεπτά μετά την απίθανη πρόκριση της Γκρίμσμπι στην οκτάδα του FA Cup, ήρθε η ώρα να κάνει την εμφάνισή της και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία πανηγύρισε μία τεράστια πρόκριση επί της Τότεναμ στο «Μπράμαλ Λέιν».

Αναμενόταν ούτως ή άλλως μία δύσκολη εξόρμηση για το σύνολο του Αντόνιο Κόντε, αλλά αυτή έγινε ακόμη μεγαλύτερη, όταν το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στη «λευκή» ισοπαλία, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τις στιγμές τους και να μην απειλούνται στο ελάχιστο, καθώς δεν δέχθηκαν ούτε μία εντός εστίας τελική προσπάθεια.

Με την δύναμη της έδρας όμως, η Σέφιλντ κατάφερε να πανηγυρίσει μία επική πρόκριση, με τον Εντιαγιέ να σκοράρει στο 79ο λεπτό, έξι λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς. Νίκησε τον Φόρστερ, που δέχθηκε γκολ για πρώτη φορά στον θεσμό και η νίκη της ομάδας της Championship είναι γεγονός, με τον Τζορτζ Μπάλντοκ να βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα!


Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φρόντισε να αποδείξει με τον πλέον ιδανικό τρόπο πως μπορεί να είναι κουρασμένη, αλλά η ψυχολογία στο ποδόσφαιρο αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στη Γουέστ Χαμ, χάρη στο γκολ του Μπενράχμα στο 54ο λεπτό, αλλά η είσοδος του Μάρκους Ράσφορντ στο παιχνίδι, ήταν ικανή για να ανατρέψει τα πάντα.


Ο Αγκέρντ έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 77’, ο Γκαρνάτσο έκανε το 2-1 στο 90ο λεπτό και ο Φρεντ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, σηματοδοτώντας το 20ο παιχνίδι που η Γιουνάιτεντ συνεχίζει αήττητη στο «Ολντ Τράφορντ».


Όλα αυτά μάλιστα τρεις μέρες μετά το τρόπαιο του Λιγκ Καπ, – το πρώτο μετά το 2017 –με το σκορ κατά της και γκολ του Καζεμίρο να έχει ακυρωθεί μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα! Απίθανος Έρικ Τεν Χαγκ.

Τέλος, το 50% των ομάδων που δεν ανήκουν στην Premier League, αλλά βρίσκονται στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ συμπληρώνει η Μπέρνλι, η οποία επικράτησε δύσκολα, με 1-0 της Φλίτγουντ στο «Τερφ Μουρ».

Ο Ρόμπερτς σκόραρε στο 90’ και η πρόκριση πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον Κομπανί, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει άπαντες στην πρώτη προπονητική του δουλειά!


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0