Football Talk

Αλ Κελαϊφί: Αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην απαγωγή του Γαλλοαλγερινού επιχειρηματία

Αλ Κελαϊφί: Αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην απαγωγή του Γαλλοαλγερινού επιχειρηματία
Ο πρόεδρος της Παρί κατηγορείται πως ενεπλάκη σε υπόθεση απαγωγής και βασανισμού ενός επιχειρηματία σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ το 2022.
Οι γαλλικές αρχές ερευνούν τον πρόεδρο της Παρί Ζεν Σερμέν Νάσσερ Αλ Χελαϊφί για φερόμενη συμμετοχή του σε υπόθεση απαγωγών και βασανιστηρίων. Ο Αλ Χελαϊφί είναι ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης του Κατάρ και Αντιπρόεδρος της Ασιατικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης για τη Δυτική Ασία. Η L’ Equipe συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο 49χρονος επιχειρηματίας από το Κατάρ ενορχήστρωσε την απαγωγή και το βασανισμό ενός lobbyist που είχε «ευαίσθητες πληροφορίες» γι’ αυτόν. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη πριν από έξι μήνες στο Κατάρ, την πατρίδα του. Ο φερόμενος ως λομπίστας είναι ο 42χρονος Γαλλοαλγερινός Ταγίπ Μπεναμπντεραμάν.
 
Ο 42χρονος ισχυρίζεται ότι ο Αλ Χελαϊφί τον βασάνισε και τον υποχρέωσε να υπογράψει συμβόλαιο εμπιστευτικότητας σχετικά με ενοχοποιητικά έγγραφα που αφορούν την προσφορά του Κατάρ στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τα δικαιώματα μετάδοσης της BeIN Media για τους αγώνες του 2026 και του 2030. Αυτά είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνο του Αλ Χελαϊφί. Αρνούμενος οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση, ο πρόεδρος της Παρί δήλωσε έκπληκτος έκπληκτος που τόσοι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν τα ψέματα και τις αντιφάσεις. Τόνισε, «Είναι η απόλυτη χειραγώγηση των μέσων ενημέρωσης».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0