Football Talk

Γιουβέντους – Τορίνο 2-2: Τρομερό το ντέρμπι του Τορίνο με 4 γκολ σε 45 λεπτά

Γιουβέντους – Τορίνο 2-2: Τρομερό το ντέρμπι του Τορίνο με 4 γκολ σε 45 λεπτά

Τρομερό ντέρμπι με «βροχή» από γκολ εξελίσσεται στο Τορίνο μεταξύ της Γιουβέντους και της Τορίνο για την 24η αγωνιστική της Serie A με το σκορ να είναι στο 2-2.

Γκολ με το «καλημέρα» για την Τορίνο μόλις στο 3ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, Ο Μπουοντζόρνο πήρε κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στον Καραμό. Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού δεν αστόχησε από ευνοϊκή θέση και έκανε το 1-0 στην έδρα της Γιουβέντους.

Οι γηπεδούχοι επανήλθαν γρήγορα στο παιχνίδι με τον Κουαδράδο να ισοφαρίζει στο 16’. Το σουτ που επιχείρησε ο Κολομβιανός μέσα από την περιοχή κόντραρε και ξεγέλασε τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς κάνοντας το 1-1, το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα από ποδοσφαιριστές και οπαδούς.

Ο Σανάμπρια έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Τορίνο στο 43’ νικώντας τον Σέζνι με έξυπνο τσίμπημα της μπάλας μέσα από την περιοχή, με τον Πολωνό να μην προλαβαίνει να αντιδράσει εγκαίρως και να γίνετε το 2-1.

Η Γιουβέντους όμως ισοφάρισε στην εκπνοή του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45+1’. Υπέροχη εκτέλεση κόρνερ του Ντι Μαρία και με κεφαλιά «κανονιά» ο Ντανίλο έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα για το 2-2.  

  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0