Football Talk

Κρεμονέζε – Ρόμα 2-1: Ο 37χρονος Τσιόφανι της έδωσε την πρώτη της νίκη στην σεζόν

Κρεμονέζε – Ρόμα 2-1: Ο 37χρονος Τσιόφανι της έδωσε την πρώτη της νίκη στην σεζόν

Ήττα «κάζο» για την Ρόμα στην έδρα της Κρεμονέζε με 2-1 για την 24η αγωνιστική στην Serie A .

Σπουδαία νίκη για την Κρεμονέζε με 2-1 απέναντι στην Ρόμα για την 24η αγωνιστηκή της Serie A.  Οι γηπεδούχοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και «ξεκόλλησαν» από την τελευταία θέση. Η Ρόμα από την άλλη βρίσκεται πλέον εκτός τετράδας.



Φωτιά έβαλε από νωρίς στο παιχνίδι η Κρεμονέζε με τρομερό σουτ του Τσατζού στο 17’. Ο Ιταλός επιθετικός, με ρίζες από το Καμερούν, έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα απευθείας στα δίχτυα του Πατρίσιο. Ο Πορτογάλος επιχείρησε να αποκρούσει αλλά δίχως αποτέλεσμα με το 1-0 να είναι γεγονός.

Η Ρόμα προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και πίεζε συνεχώς τους γηπεδούχους χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση. Με εξαίρεση μία εκτέλεση φάουλ του Ντιμπάλα στο 24’, με την μπάλα όμως να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Μετά από μία αψιμαχία του Ζοσέ Μουρίνιο στο 46’ με τον τέταρτο, ο διαιτητής του αγώνα Πιτσίνι διέκοψε το παιχνίδι για να του βγάλει την κόκκινη κάρτα. Η Ρόμα αγωνίστηκε στο υπόλοιπο του παιχνιδιού χωρίς να έχει τον προπονητή της στην άκρη του πάγκου.


Η ισοφάριση για την Ρόμα ήρθε στο 71’ από τον Σπινατσόλα. Μετά από μακρινή μπαλιά του Μαντσίνι ο Ιταλός μπακ με καταπληκτικό κοντρόλ κατέβασε την μπάλα και μόνος του απέναντι στον Καρνεζέκι πλάσαρε υποδειγματικά για το 1-1.

Η Κρεμονέζε ξανά πήρε κεφάλι στο σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Τσιόφανι στο 83’ για το 2-1. Ο Ιμπάνιεζ  στο 81’ έπεσε άγαρμπα πάνω στον αντίπαλο του, με τον διαιτητή να μην διστάζει και να δείχνει απευθείας την λευκή βούλα. Ο 37χρονος Ιταλός δεν σπατάλησε την ευκαιρία και ευστόχησε, σκοράροντας για τέταρτη φορά φέτος στην Serie A.

Η Κρεμονέζε πλέον βρίσκεται στην προτελευταία θέση ένα βαθμό πάνω από την Σαμπτόρια, ενώ η Ρόμα βλέπει την Λάτσιο να της «παίρνει» την θέση στην τετράδα.


 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κρεμονέζε (Ν. Μπαλαρντίνι): Καρνεζέκι, Βάσκες, Μπιαντσέτι, Φεράρι (84' Κίρικες), Σερνίκολα (84' Γκιλιόνε), Πίκελ (78' Γκαλνταμές), Μπενάσι, Βαλερί, Αφένα-Κίαν (66' Μεϊτέ), Τσατζού (78' Τσιόφανι)

Ρόμα (Ζ. Μουρίνιο): Πατρίσιο, Μαντσίνι, Κούμπουλα (68' Κάρσντροπ), Ιμπάνιεζ, Ζαλέφσκι (63’ Σολμπάκεν), Κριστάντε (63’ Μάτιτς), Βαϊνάλντουμ, Σπινατσόλα, Ντιμπάλα, Πελεγκρίνι (63’ Ελ Σαράουι), Μπελότι (63’ ‘Έιμπραχαμ) 

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0