Football Talk

Απίθανο: Από τις 6 Νοεμβρίου η Τσέλσι έχει σκοράρει λιγότερα γκολ από τον Λεβαδειακό!

Απίθανο: Από τις 6 Νοεμβρίου η Τσέλσι έχει σκοράρει λιγότερα γκολ από τον Λεβαδειακό!

Από τις 6 Νοεμβρίου 2022 μέχρι και σήμερα, η Τσέλσι έχει σκοράρει μόλις έξι φορές σε 15 αγώνες όλων των διοργανώσεων, μια λιγότερη δηλαδή από τον δικό μας, Λεβαδειακό (7).

Στην Αγγλία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκεντρώνει τα βλέμματα για τους σωστούς λόγους, δηλαδή την αγωνιστική της άνοδο. Για τους αντίθετους το κάνει η Τσέλσι.

Η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ βρίσκεται κυριολεκτικά σε ελεύθερη πτώση. Η πρόσφατη  ήττα στο ντέρμπι του Λονδίνου από την Τότεναμ (26/2, 2-0) ήταν η τρίτη διαδοχική για τους «μπλε» που στα τελευταία 15 παιχνίδια τους έχουν μονάχα δύο νίκες (απέναντι σε Μπόρνμουθ και Κρίσταλ Πάλας) εννέα ήττες και τέσσερις ισοπαλίες (οι τρεις συνεχόμενες).

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό στατιστικό είναι πως από τις 6 Νοεμβρίου του 2022 (ήττα 1-0 από την Άρσεναλ) μέχρι και σήμερα η Τσέλσι έχει σκοράρει μόλις έξι φορές! Φυσικά, είναι η μικρότερη συγκομιδή μεταξύ όλων των ομάδων των τεσσάρων πρώτων κατηγοριών στην Αγγλία!

Το ακόμη…χειρότερο για τους «μπλε» είναι πως ακόμη και ο δικός μας, Λεβαδειακός έχει πετύχει επτά τέρματα στο ίδιο διάστημα! Το ίδιο και η ουραγός της Σουπερλιγκ, Λαμία, που έχει 15 γκολ στο ενεργητικό της. 

Μόνο ο Ιωνικός έχει λιγότερα τέρματα (5) πράγμα που δείχνει πως η Τσέλσι δε ξέρει που πατάει και που βρίσκεται…

Μανώλης Μακρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0