Football Talk

Γκουαρδιόλα για Γιουνάιτεντ: «Αν δαπανήσουν περισσότερα χρήματα θα είναι άμεσοι διεκδικητές της Premier League!» (video)

Γκουαρδιόλα για Γιουνάιτεντ: «Αν δαπανήσουν περισσότερα χρήματα θα είναι άμεσοι διεκδικητές της Premier League!» (video)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποθέωσε το έργο του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως αν οι «κόκκινοι διάβολοι» ξοδέψουν λίγο περισσότερα χρήματα θα γίνουν άμεσοι διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Σε δηλώσεις του πριν τη σημερινή αναμέτρηση (28/2, 22:00) του κυπέλλου της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποθέωσε τη δουλειά που έχει -και συνεχίζει να-κάνει ο Έρικ Τεν Χαγκ ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και μια...ωραία ατάκα!

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να γίνει άμεσα διεκδικήτρια του πρωταθλήματος ο Καταλανός τεχνικός απάντησε με χαμόγελο: «Εάν δαπανήσουν λίγο περισσότερα χρήματα, -επειδή δεν έχουν ξοδέψει τίποτε- έτσι δεν είναι;!»

Ο τεχνικός των «πολιτών» στη συνέχεια «έβγαλε το καπέλο» στον συνάδελφό του και προπονητή της μισητής αντιπάλου: «Οταν ήλθα εδώ, νόμιζα ότι η Γιουνάιτεντ θα ήταν πάντα εδώ, για την ιστορία, για τα πάντα. Και ο Έρικ κάνει καταπληκτική δουλειά. Και οι παίκτες βλέπετε πόσο αφοσιωμένοι είναι και πόσο όλοι μαζί, προσπαθούν».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0