Football Talk

Ρατσιστική επίθεση στον Αλάμπα, επειδή ψήφισε Μέσι αντί για Μπενζεμά!

Ρατσιστική επίθεση στον Αλάμπα, επειδή ψήφισε Μέσι αντί για Μπενζεμά!

Επίθεση από ρατσιστικά σχόλια δέχονται οι λογαριασμοί του Νταβίντ Αλάμπα στα social media, μετά τη γνωστοποίηση πως ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ψήφισε τον Λιονέλ Μέσι και όχι τον Καρίμ Μπενζεμά στην πρώτη θέση για το βραβείο της FIFA «The Best».

Έχουμε 2023 κι όμως ακόμη οι ρατσιστικές συμπεριφορές δεν έχουν πάψει. Αποδέκτης τέτοιων είναι από το βράδυ της Δευτέρας (27/2) ο Νταβίντ Αλάμπα.

Ο αριστερός μπακ/στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης δέχεται σωρεία υβριστικών και ρατσιστικών σχολίων στα social media. Ο λόγος; Ο Αυστριακός ψήφισε πρώτο τον Λιονέλ Μέσι για το βραβείο «The Best» της FIFA αφήνοντας δεύτερο τον συμπαίκτη του, Καρίμ Μπενζεμά.

Η συγκεκριμένη επιλογή δεν άρεσε στους φίλους της «βασίλισσας» που από εχθές (27/2) το βράδυ δεν σταματούν την «επίθεση».

328510452_544426097782373_4064093978789120925_n.jpg

Μάλιστα, ο ίδιος ο Αλάμπα προχώρησε σε μία σχετική ανάρτηση, για να «ξεκαθαρίσει» τη θέση του, τονίζοντας πως η ψήφος ήταν συνολικά της εθνικής ομάδας της Αυστρίας και όχι δικής του:

«Σχετικά με το βραβείο FIFA The Best:

Η εθνική ομάδα της Αυστρίας ψηφίζει ως ομάδα. Δεν ψήφισα μόνος μου. Ο καθένας στο συμβούλιο της ομάδας έχει δικαίωμα να ψηφίσει και έτσι προκύπτει η απόφαση.

Όλοι γνωρίζουν, και ειδικά ο Καρίμ (Μπενζεμά), πόσο θαυμάζω τον ίδιο και τις εμφανίσεις του και πολλές φορές έχω πει, πως για εμένα είναι ο καλύτερος επιθετικός στον πλανήτη. Και αυτό ισχύει ακόμη, δίχως αμφιβολία».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0