Football Talk

Κορυφαίο στέλεχος της Νιούκαστλ, μετά την ήττα από τη Γιουνάιτεντ: «Θα πάρουμε το Champions League και την Premier League!»

Κορυφαίο στέλεχος της Νιούκαστλ, μετά την ήττα από τη Γιουνάιτεντ: «Θα πάρουμε το Champions League και την Premier League!»
Θέμα χρόνου για τη Νιούκαστλ, να κατακτήσει κάθε τίτλο που θα βρει μπροστά της, σύμφωνα με την Αμάντα Στέιβλι.
Η ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Carabao Cup, στέρησε από τη Νιούκαστλ την ευκαιρία να επιστρέψει στους τίτλους μετά από μισό -και- αιώνα. Όπως φαίνεται, όμως, κρίνοντας από τις δηλώσεις υψηλόβαθμων στελεχών της, δεν υπάρχει τόσο μεγάλη απογοήτευση, αλλά αισιοδοξία πως το μέλλον ανήκει στις «καρακάξες».

«Θα κερδίσουμε το Carabao Cup, το FA Cup, το Champions League και την Premier League» τόνισε η Αμάντα Στέιβλι, διοικητικό στέλεχος της Νιούκαστλ, μιλώντας στο BBC, μετά την ήττα από τους «κόκκινους διαβόλους».

Πιθανότατα, την πίστη της πως θα κατακτηθεί κάθε τίτλος που θα βρεθεί στο... διάβα του συλλόγου, δεν την υιοθετούν άπαντες. Όταν το στέλεχος που ουσιαστικά οργάνωσε την πώληση της Νιούκαστλ στο fund από τη Σαουδική Αραβία, όμως, μιλά με τέτοια βεβαιότητα, ίσως γνωρίζει κάτι περισσότερο, ως προς τα μελλοντικά σχέδια που έχουν οι νέοι ιδιοκτήτες για τον σύλλογο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0