Football Talk

Λάτσιο – Σαμπντόρια 1-0: Νίκη… τετράδας, δώρο από τον Λούις Αλμπέρτο! (video)

Λάτσιο – Σαμπντόρια 1-0: Νίκη… τετράδας, δώρο από τον Λούις Αλμπέρτο! (video)

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να πάρει το τρίποντο η Λάτσιο απέναντι στη Σαμπντόρια εντός έδρας, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 1-0 και να «πατούν» στην 4η θέση, ξεπερνώντας τη Ρόμα.

Πίεσε, το έψαξε πολύ και τελικά δικαιώθηκε η Λάτσιο, η οποία επικράτησε με 1-0 της Σαμπντόρια εντός έδρας, χάρη σε γκολ του Λουίς Αλμπέρτο στο 80ο λεπτό.

Αυτός ήταν που «λύτρωσε» την ομάδα του, η οποία πλέον βρίσκεται στην 4η θέση, ξεπερνά τη Ρόμα και συνδύασε την πρώτη νίκη στο «σπίτι» της μέσα στον Φεβρουάριο, με την επιστροφή της σε τροχιά Champions League.

To πρώτο μέρος κύλησε με τους «λατσιάλι» να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και διψήφιο αριθμό ευκαιριών αλλά να μην καταφέρνουν να σκοράρουν κάποιο τέρμα, σπαταλώντας κάθε μία από αυτές. Και το δεύτερο μέρος ήταν στον ίδιο ρυθμό, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι να πιέζει ασφυκτικά αλλά να ζορίζεται απέναντι στη «ντόρια».

Τελικά, ο Λουίς Αλμπέρτο στο 80ο λεπτό έλυσε τον γόρδιο δεσμό και έκανε το 1-0 για τη Λάτσιο με φοβερό πλασέ στην κίνηση εκτός περιοχής στο «Γ» της αντίπαλης εστίας!

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0